Kılıçdaroğlu: Sorumluluğu yaymaya çalışıyorlar

Son Milli Güvenlik Kurulu toplantısının ardından açıklamada şu ifadeye yer verilmişti:“Türkiye’nin inşa ettiği sağlam altyapı üzerinde, hedeflerine uygun şekilde yatırım, üretim, istihdam...

Son Milli Güvenlik Kurulu toplantısının ardından açıklamada şu ifadeye yer verilmişti:

“Türkiye’nin inşa ettiği sağlam altyapı üzerinde, hedeflerine uygun şekilde yatırım, üretim, istihdam ve ihracat odaklı ekonomi politikalarını hayata geçirme sürecinde karşılaştığı ve karşılaşabileceği sınamalar ile tehditler değerlendirilmiş, cumhuriyetimizin 100. yılına her alanda olduğu gibi iktisadi olarak da güçlü şekilde ulaşma kararlılığı teyit edilmiştir.”

Ben de SÖZCÜ’de 27 Kasım 2021 günü yayınlanan yazımda, açıklamanın bu bölümünden yola çıkarak, geçmişteki MGK toplantılarında bu tür konulara girildiğinde, şu anki iktidarın MGK’ya “VESAYET” suçlaması yönelttiğini anımsatmıştım.

Hatırlayın, böyle bir şey yaşandığında, anında “Askerlerin, güvenlikçilerin, istihbaratçıların bulunduğu bir kurum niye ekonomi ile ilgili açıklama yapar? Üniformalarını çıkarsın siyaset yapsınlar” cümlesi yapıştırılırdı.

Bu konuda CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ne düşündüğünü merak ediyordum.

“Dünkü telefon konuşmamızda MGK...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bir SERVET TRANSFERİ hikayesi 29 Mart 2024 | 618 Okunma “Açık Kapı” işinin sonuçları! 27 Mart 2024 | 1.093 Okunma Medeni bir ülkede “skandal” derler! 23 Mart 2024 | 1.911 Okunma Kurum’a zor sorular? 22 Mart 2024 | 1.934 Okunma Sizi gidi emanetçiler! 18 Mart 2024 | 1.436 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar