Kılıçdaroğlu önce tabanını ikna etmeli

SÖZCÜ’de dün yayınlanan yazımda sıkça muhatap olduğum “Ukrayna-Rusya görüşmelerinin İstanbul’da yapılması, iktidara yarar mı?” sorularına toplu yanıt vermeye...

SÖZCÜ’de dün yayınlanan yazımda sıkça muhatap olduğum “Ukrayna-Rusya görüşmelerinin İstanbul’da yapılması, iktidara yarar mı?” sorularına toplu yanıt vermeye çalışmıştım.

Gelen mesajlardan, telefonlardan gördüm ki birçok okur benim
gibi düşünüyor. Yani “Vatandaşla akaryakıtı, eti sütü buluşturamayınca, çiftçiyle mazotu barıştırmadıkça, Ukrayna ile Rusya’yı buluşturmanın, barıştırmanın bir faydası olmaz” diyor.

Ancak “Tayyip Erdoğan çok şanslı, içerde olduğu gibi uluslararası arenada da tam köşeye sıkışmışken Rusya-Ukrayna krizi kendisini gösterme fırsatı yarattı. İki-üç puan da olsa oyları artar” diyenler de oldu.

★★★

Bugün de başka bir soruya toplu yanıt vermek isterim. Her yerde olduğu gibi iki gündür Hatay’da sık sık duydum şu soruyu:

“CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı adayı olur mu?”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bir SERVET TRANSFERİ hikayesi 29 Mart 2024 | 159 Okunma “Açık Kapı” işinin sonuçları! 27 Mart 2024 | 1.092 Okunma Medeni bir ülkede “skandal” derler! 23 Mart 2024 | 1.909 Okunma Kurum’a zor sorular? 22 Mart 2024 | 1.933 Okunma Sizi gidi emanetçiler! 18 Mart 2024 | 1.435 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar