Kılıçdaroğlu: Adalet terazisini yargı bozdu, millet düzeltecek

İstanbul seçimlerinin yenileneceği 23 Haziran öncesinde partilerin stratejileri netleşmeye başladı...

AK Parti ve MHP’nin, CHP’yi HDP ile ilişkili göstererek “teröre mesafe koy” söylemini öne çıkaracağı, bu sayede CHP’yi HDP seçmenini küstürecek açıklamalar yapmaya zorlayacağı belli oldu.
Bese Hozat ve Duran Kalkan gibi terör örgütü yöneticilerinin son açıklamaları bu anlamda iktidar kanadının en büyük kozu oldu. İktidar mensupları CHP’lilere “Lanet olsun sizin oyunuza, desteğinizi istemiyoruz” açıklaması yapma çağrısı yapıyor.
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na dün terör örgütü yöneticilerinin açıklamalarını ve iktidar mensuplarının çağrılarını sordum.
Şu yanıtı verdi:
“PKK bir terör örgütüdür. İktidar partileri terör örgütünün arkasına saklanıp rant mı devşirmeye çalışıyorlar? Ellerinde bu kadar imkan var. Gitsinler yakalasınlar.
Bir kez daha söylüyorum. Biz YSK’nın seçmen kütüğünde kayıtlı olan her seçmenin oyuna talibiz. Asla terör örgütünü muhatap almayız. Terör örgütünü sadece kınarız ve lanetleriz.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 19 Nisan 2024 | 3.514 Okunma Millet “Hagosa gel” dedi! 06 Nisan 2024 | 736 Okunma Oy yoksa temiz su da yok! 05 Nisan 2024 | 766 Okunma Erdoğan ne yapacak? 03 Nisan 2024 | 3.652 Okunma Emeklinin ahını almayacaktınız! 01 Nisan 2024 | 4.426 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar