İmamoğlu'nu aday yapma çabası mı?

Sözcü gazetesi yazarı Deniz Zeyrek (29 Aralık 202I) yazısında İBB Başkanı İmamoğlu ile Soylu arasındaki gerginliğe dediğindi.

Cumhur-başkanı Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu‘na yönelik ciddi bir yıpratma kampanyası yürütüyor. Son olarak, birtakım rakamlar açıkladılar ve İBB‘ye bilumum terör örgütlerine iltisaklı isimleri doldurduğunu iddia ettiler.

İmamoğlu çıkıp açıklanan istihdam ve işten çıkarma rakamlarının gerçeği yansıtmadığını ortaya koydu.

Terör örgütüne iltisaklı isimlerin işe girmesi konusunda ise İmamoğlu‘nun açıklama yapmasına dahi gerek yoktu, çünkü kamu kuruluşu olan belediyeler güvenlik soruşturması olmadan eleman alamıyorlar.

Eğer iltisaklı isimler belediyeye girmeyi başarmışsa, burada güvenlik soruşturmasıyla ilgili kuruluşların büyük bir eksikliği, hatta ihmali söz konusu.

Onun hesabını da İmamoğlu‘na değil ilgililerine sormak gerek.

Neticede belediyenin istihbarat kuruluşu yok. Güvenlik soruşturmasını ilgili kurumlardan istemek zorunda.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 19 Nisan 2024 | 3.513 Okunma Millet “Hagosa gel” dedi! 06 Nisan 2024 | 736 Okunma Oy yoksa temiz su da yok! 05 Nisan 2024 | 766 Okunma Erdoğan ne yapacak? 03 Nisan 2024 | 3.649 Okunma Emeklinin ahını almayacaktınız! 01 Nisan 2024 | 4.426 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar