İktidar vaat makamı mı?

Bizzat sokakta gözlemledim:– Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “emeklilere iki maaş tutarında ikramiye” vaadi sokakta karşılık bulmuş.–...

Bizzat sokakta gözlemledim:

– Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “emeklilere iki maaş tutarında ikramiye” vaadi sokakta karşılık bulmuş.

Kılıçdaroğlu’nun “depremzedelere bedava ev” vaadi, (iktidar tarafından “imkansız” gibi gösterilse de) Kılıçdaroğlu bunun hem “mümkün” hem de “zorunlu” olduğunu hepimize gösterdi. 22-23 imzalı devlet güvencesiyle aldıkları evleri yıkılan deprem mağdurları, artık yeni evlerine bir kuruş ödemeden sahip olmanın bir hak olduğunu konuşuyor.

Kılıçdaroğlu’nun gençlere yönelik “ilk otomobilim ÖTV’siz” vaadi de satın alınmış. En ucuz sıfır arabanın vergiler nedeniyle 1 milyon liraya yaklaştığı bir ortamda birçok aile ÖTV’siz araba almak için seçim sonrasını beklemeye başlamış.

Kılıçdaroğlu’nun “vergisiz cep telefonu”, “faizsiz KYK kredisi” gibi vaatleri de gençlerin gündem maddelerinin başında geliyor.

Kılıçdaroğlu’nun...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 19 Nisan 2024 | 3.510 Okunma Millet “Hagosa gel” dedi! 06 Nisan 2024 | 735 Okunma Oy yoksa temiz su da yok! 05 Nisan 2024 | 765 Okunma Erdoğan ne yapacak? 03 Nisan 2024 | 3.649 Okunma Emeklinin ahını almayacaktınız! 01 Nisan 2024 | 4.423 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar