Hangisi ahlaki: Saklamak mı açıklamak mı?

Meslektaşım sevgili Cansu Çamlıbel’in Ümit Özdağ ile yaptığı söyleşi, Türkiye siyasi tarihine geçecek bir nitelikteydi. Cansu’yu tebrik ediyorum.Özdağ söyleşide 14 Mayıs’taki...

Meslektaşım sevgili Cansu Çamlıbel’in Ümit Özdağ ile yaptığı söyleşi, Türkiye siyasi tarihine geçecek bir nitelikteydi. Cansu’yu tebrik ediyorum.

Özdağ söyleşide 14 Mayıs’taki birinci turdan sonra muhalefetin Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’yla kendisini destekleme konusunda bir protokol imzaladığını söylüyordu. Özdağ’ın sözleri şöyleydi:

“Altılı Masa’daki ortakları itiraz edeceği için bakanlığımı açıklamama ricasını kabul ettim. Benim İçişleri Bakanı olacağımı açıklasa seçimi kazanabilirdi.”

Özdağ, bununla da yetinmemiş, Cansu’ya Kılıçdaroğlu’nun o protokolle kendilerine üç bakanlık ile MİT Başkanlığı’nı vereceğini açıklamıştı.

Özdağ, kamuoyu önünde böylesine önemli bir konuda böylesine kritik bir bilgiyi paylaşmışsa, yalan söylemiş olma ihtimali zordur.

Yine de Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu iddiayla ilgili açıklamaları...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 19 Nisan 2024 | 3.518 Okunma Millet “Hagosa gel” dedi! 06 Nisan 2024 | 737 Okunma Oy yoksa temiz su da yok! 05 Nisan 2024 | 769 Okunma Erdoğan ne yapacak? 03 Nisan 2024 | 3.665 Okunma Emeklinin ahını almayacaktınız! 01 Nisan 2024 | 4.429 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar