Hangi hata Kemal Bey?

Sözcü Gazetesi Yazarı Deniz Zeyrek'in bugünkü (23.05.2022)'' Hangi hata Kemal Bey?'' başlıklı yazısı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu 21 Mayıs 2022 Cumartesi günü Maltepe’de görkemli bir miting yaptı. Katılımcıların coşkusu görülmeye değerdi. Organizasyon, katılım, coşku her şey muhteşemdi ama Kılıçdaroğlu’nun konuşması konusunda aynı şeyi düşünmüyorum. İçeriğine dair bir çok eleştirim var ama ben en çok şu cümlelere taktım:

“Aman CHP geçmişte böyle yaptı diyorlar. Evet, hatalar oldu, biz bugün çok mükemmel bir parti iddiasında da değiliz ama hatalardan ders çıkarmasını bilen bir partiyiz?

Tam anlamıyla mükemmel olmasak da mükemmel bir göreve talibiz…”

Dinlerken “kesin sağcı danışmanlarından biri yazdı” diye düşündüm.

Yıllardır iktidara gelmemiş bir partinin sürekli bir helalleşme ve hatalar için af dileme pozisyonuna düşmesi anlaşılır gibi değil.

Tamam başörtüsü ve muhafazakarlarla ilişkiler konusunda CHP’nin önceki bazı yöneticileri yanlış yapmış olabilir. Ancak siz bunu defalarca dile getirdiniz, yanlış olduğunu anlattınız ve daha da önemlisi artık öyle düşünmediğinizi icraatlarınızla herkese gösterdiniz. Bugün başörtüsünün ülke gündeminden düşmesinde sizin...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 19 Nisan 2024 | 3.118 Okunma Millet “Hagosa gel” dedi! 06 Nisan 2024 | 735 Okunma Oy yoksa temiz su da yok! 05 Nisan 2024 | 764 Okunma Erdoğan ne yapacak? 03 Nisan 2024 | 3.639 Okunma Emeklinin ahını almayacaktınız! 01 Nisan 2024 | 4.423 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar