“Eylül linçi başladı”

Sözcü Gazetesi Yazarı Deniz Zeyrek'in bugünkü (09.09.2022)''“Eylül linçi başladı”'' başlıklı yazısı.

Son yazımda iktidarın muhalefeti HDP koridoruna sıkıştırdığını yazmıştım.

Yazıma gelen tepkilerden sonra fark ettim ki mesele sadece HDP’yle sınırlı değil.

İYİ Parti’de siyaset yapan bir tanıdığımdan aldığım mesajda İYİ Parti teşkilatlarının Mansur Yavaş’ın adaylığı için imza toplayacağı yazıyordu.

Ardından sosyal medyada “İddialara göre Kılıçdaroğlu’nun aday olması halinde Meral Akşener 1 milyon imza ile Mansur Yavaş’ı aday gösterecek!” mesajı yayılmaya başladı.

Normal şartlar altında “akıllı tahmin” diye geçiştirebileceğimiz bu iddia, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu ve İYİ Parti Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu’nun “En çok Mansur Yavaş ismini duyuyoruz” çıkışlarından sonra anlam kazanmıştı ve haliyle azımsanamayacak kadar fazla alıcı bulmuştu.

Dikkatinizi çekmek istiyorum: Bu gelişmeler CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Altılı masa uygun görürse ben (Cumhurbaşkanlığı adaylığı için) hazırım” çıkışından sonra...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Millet “Hagosa gel” dedi! 06 Nisan 2024 | 733 Okunma Oy yoksa temiz su da yok! 05 Nisan 2024 | 761 Okunma Erdoğan ne yapacak? 03 Nisan 2024 | 3.639 Okunma Emeklinin ahını almayacaktınız! 01 Nisan 2024 | 4.421 Okunma Kader değil, sizin seçiminiz! 30 Mart 2024 | 499 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar