Doğru, bir Beştepe değil!

Sözcü Gazetesi Yazarı Deniz Zeyrek’in bugünkü (08.04.2022)''Doğru, bir Beştepe değil!’’ başlıklı yazısı.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın 6 Nisan günü Milletvekilleriyle iftar buluşmasında yaptığı konuşmayı canlı takip edememiştim.

O kadar kanal konuşmayı canlı verirken nasıl atladım bilemiyorum.

Herhalde bu kadar zammın, gerilimin arasında biraz gülüp kafa dağıtmak için açtığım “Kardeş Payı” dizisine kapılıp kalmışım.

Gelin görün ki canlı izleyemesek de ülkenin Cumhurbaşkanı ne demiş merak etmek, mesleki bir zorunluluk. Haliyle ilgili haberleri taradım. Hükümete yakın medyada Erdoğan'ın iftar konuşması karşıma hangi başlıkla çıksa beğenirsiniz?

Aynen aktarıyorum: “Çankaya çukur-çamur!”

1997'den bu yana Çankaya'da yaşıyorum. Artık Kars/Susuz'un yanında Ankara/Çankayalı da sayılabilirim.

Koskoca Cumhurbaşkanı insanın yaşadığı yerle ilgili yorum yapınca insan ister istemez heyecanlanıyor, metni okurken şöyle bir toparlanıyor. Benim için ha Susuz demiş ha Çankaya…

“Acaba hangi konsepte söylemiş” dedim ve konuşmanın tamamını buldum. Cumhurbaşkanı Erdoğan şu ifadeyi kullanmış:

“… şimdi Çankaya'dan geliyorum. Gelirken yolda çukurlardan geçilmiyor. Hani çukur-çamur diyorduk aynen şu anda Ankara bunu yaşıyor. İstanbul Farklı mı? Hayır.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 19 Nisan 2024 | 3.512 Okunma Millet “Hagosa gel” dedi! 06 Nisan 2024 | 735 Okunma Oy yoksa temiz su da yok! 05 Nisan 2024 | 765 Okunma Erdoğan ne yapacak? 03 Nisan 2024 | 3.649 Okunma Emeklinin ahını almayacaktınız! 01 Nisan 2024 | 4.423 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar