Deprem öykümüz Kırmızı Pazartesi’ne dönmesin!

Kaç gündür hepimizin gözü kulağı deprem felaketi yaşanan Elazığ/Malatya hattında.Hükümet de yerel yönetimler de seferberlik ilan etmiş durumda. Arama kurtarma ekipleri, AFAD, Kızılay en hızlı şekilde deprem bölgesine ulaştı.

Hasarın fotoğrafı mümkün olan en kısa zamanda çıkarıldı. Ekipler organize bir şekilde yıkılan binalara dağıldı. Peşi sıra kurtarma haberleri gelmeye başladı. Ben yazıyı yazarken tam 45 kişi enkaz altından sağ çıkarılmıştı. Onların haberleri yüreğimize su serpti.

Türkiye’nin dört bir yanında yardım kampanyaları organize edildi. Depremzedelere gösterilen dayanışma, zor zamanlarda bir olma kapasitemizi gösterdi ve hepimizi mutlu etti.

★★★

“Marmara depremi gibi çok büyük ölçekli bir depremde bu kapasite yeter mi, aynı başarıyı gösterebilir miyiz?” soru işaretini de muhafaza ederek, bu olanlardan şunu çıkarmak mümkün:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 19 Nisan 2024 | 3.504 Okunma Millet “Hagosa gel” dedi! 06 Nisan 2024 | 735 Okunma Oy yoksa temiz su da yok! 05 Nisan 2024 | 765 Okunma Erdoğan ne yapacak? 03 Nisan 2024 | 3.648 Okunma Emeklinin ahını almayacaktınız! 01 Nisan 2024 | 4.423 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar