Bu sistem “Başkancı” sistem

AK Parti’de uzun zaman çok önemli görevlerde bulunmuş bir hukukçu tanıdığım var. Zaman zaman memleket meseleleri üzerine sohbet ederiz.Okur, yazar, ülke çıkarları konusunda hassas, eğriye eğri, doğruya...

AK Parti’de uzun zaman çok önemli görevlerde bulunmuş bir hukukçu tanıdığım var. Zaman zaman memleket meseleleri üzerine sohbet ederiz.

Okur, yazar, ülke çıkarları konusunda hassas, eğriye eğri, doğruya doğru dediği için olsa gerek, memleketin gidişatını dışarıdan izlemek zorunda kalan ve dışlananlardan.

SÖZCÜ HaftaSonu için geçen cuma yazdığım “Çürük” başlıklı yazıyı okumuş ve dün beni aramıştı.

Söz sözü açtı, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Cemil Çiçek’in SÖZCÜ yazarı Aytunç Erkin’e söylediklerine geldi. “Yüzde 50 artı 1” şartının Türkiye’yi kaosa sürükleyeceğini söyleyen Çiçek, Aytunç’a şöyle demişti: “50 artı 1 şartı ciddi problem çıkarıyor. Gelecekte de çıkaracak. Siyaset yapanların bunu görmesi gerekiyor. İki tarafın da!”

Konuştuğum hukukçu, söylediklerini yazmak istediğimi söyleyince “adımı yazma ama söylediklerimi yazabilirsin” dedi. Bu yüzden ismini saklı tutacağım.

Çiçek’in sözlerine ciddi eleştirileri vardı. Her şeyden...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 19 Nisan 2024 | 3.512 Okunma Millet “Hagosa gel” dedi! 06 Nisan 2024 | 735 Okunma Oy yoksa temiz su da yok! 05 Nisan 2024 | 766 Okunma Erdoğan ne yapacak? 03 Nisan 2024 | 3.649 Okunma Emeklinin ahını almayacaktınız! 01 Nisan 2024 | 4.424 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar