Artık patron sizsiniz!

Millet İttifakı üç uykusuz gece geçirdi. Yaşanan kriz çok büyüktü, yönetilmesi çok zordu ama sonunda çözüldü.İYİ Parti lideri Meral Akşener son virajda çok sorumlu davrandı. O kadar...

Millet İttifakı üç uykusuz gece geçirdi. Yaşanan kriz çok büyüktü, yönetilmesi çok zordu ama sonunda çözüldü.

İYİ Parti lideri Meral Akşener son virajda çok sorumlu davrandı. O kadar eleştiriye, hatta saldırıya maruz kaldığı halde ipleri tam koparmadı. Bu tavrıyla, ülkesiyle ilgili kaygılarının kendisi ve partisiyle ilgili kaygılarından büyük olduğunu gösterdi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ise krizin en çok yükseldiği zamanlarda dahi sağduyuyu elden bırakmadı. Ortamı yumuşatacak konuşmalar yaptı, krizin çözümü için ortaya konula önerileri hep sıcak karşıladı.

O üç günde yaşananları yazmaya kalksak bir yazı dizisi, hatta kitap çıkar. O yüzden “şöyle oldu, böyle oldu” gibi detayları o yazı dizisine ya da kitaba bırakıp, artık sadece o büyük seçime odaklanmalıyız.

★★★

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın seçim kampanya ekibinden önemli bir isim, Kılıçdaroğlu’nun adaylığı açıklanınca bana şu mesajı gönderdi:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 19 Nisan 2024 | 3.509 Okunma Millet “Hagosa gel” dedi! 06 Nisan 2024 | 735 Okunma Oy yoksa temiz su da yok! 05 Nisan 2024 | 765 Okunma Erdoğan ne yapacak? 03 Nisan 2024 | 3.649 Okunma Emeklinin ahını almayacaktınız! 01 Nisan 2024 | 4.423 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar