“Aday 29 Ekim’de açıklanacak”

Türkiye’nin en büyük muhalefet bloğu olan “Altılı Masa” 3 Temmuz’da İYİ Parti lideri Meral Akşener’in ev sahipliğinde toplanıyor.CHP, İYİ Parti, Deva Partisi, Gelecek Partisi, Saadet Partisi ve Demokrat...

Türkiye’nin en büyük muhalefet bloğu olan “Altılı Masa” 3 Temmuz’da İYİ Parti lideri Meral Akşener’in ev sahipliğinde toplanıyor.

CHP, İYİ Parti, Deva Partisi, Gelecek Partisi, Saadet Partisi ve Demokrat Parti’nin liderlerinin oluşturduğu masa daha önce de dört kez toplanarak seçim güvenliği, geçiş süreci gibi önemli konuları görüşmüş, önemli ortak kararlar almıştı.

Öyle görünüyor ki Akşener’in ev sahipliğindeki beşinci toplantının temel gündemini “aday” mevzusu oluşturacak.

Liderler o gün aday konusundaki “ortak aday” gibi önemli detayları netleştirecekler.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun o toplantıya, son dönemde yaptırdığı kamuoyu araştırmalarının sonuçlarından oluşan bir raporla katılması bekleniyor.

Edindiğim bilgiye göre o raporda, Meral Akşener’in sıkça ifade ettiği “13. Cumhurbaşkanı Millet İttifakı’nın adayı olacak” görüşünü destekleyen sonuçlar yer alıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 19 Nisan 2024 | 3.123 Okunma Millet “Hagosa gel” dedi! 06 Nisan 2024 | 735 Okunma Oy yoksa temiz su da yok! 05 Nisan 2024 | 764 Okunma Erdoğan ne yapacak? 03 Nisan 2024 | 3.639 Okunma Emeklinin ahını almayacaktınız! 01 Nisan 2024 | 4.423 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar