7 bin 300!

Bugün Radyo Televizyon Üst Kurulu’nun (RTÜK) televizyon kanallarına kestiği cezayı yazmak için bilgisayar başına oturmuştum.Bir taraftan notlar alıyordum, diğer taraftan Fox Haber’de Çalar Saat programında...

Bugün Radyo Televizyon Üst Kurulu’nun (RTÜK) televizyon kanallarına kestiği cezayı yazmak için bilgisayar başına oturmuştum.

Bir taraftan notlar alıyordum, diğer taraftan Fox Haber’de Çalar Saat programında sevgili İlker Karagöz’ü izliyordum.

6 Şubat günü yaşanan iki yıkıcı depremden hemen sonra bölgeye giden Memleket Partisi lideri Muharrem İnce’yle konuşuyordu.

Canlı yayına Elbistan’da bir enkazın önünden bağlanan İnce, ilk gününden itibaren deprem bölgesindeydi. Hem de günü birlik Ankara’ya İstanbul’a gidip gelmeden, arabada, otobüste yatıp arazide kalarak, depremzedelerin yaşadığı koşulları bizzat yaşayarak oradaydı.

Haliyle deprem sonrası yaşananları; Türk Silahlı Kuvvetleri’nin, AFAD’ın ve diğer arama kurtarma ekiplerinin ne zaman enkaz başına geldiğini, kurtarma çalışmalarının nasıl ilerlediğini; yardımların ne zaman depremzedelere ulaşabildiğini, devletin ne kadar organize olabildiğini yerinde gören ve Türkiye’de en iyi bilen isimlerden biriydi.

“Depremde ölüm Japon’a ve Şili vatandaşına kader değil de Türk’e mi kader?” diye...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 19 Nisan 2024 | 3.519 Okunma Millet “Hagosa gel” dedi! 06 Nisan 2024 | 738 Okunma Oy yoksa temiz su da yok! 05 Nisan 2024 | 769 Okunma Erdoğan ne yapacak? 03 Nisan 2024 | 3.665 Okunma Emeklinin ahını almayacaktınız! 01 Nisan 2024 | 4.429 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar