Doğa Koleji satışını bugüne kadar uzatan detay!

Doğa Koleji'nin satışı yazısına aslında 'Geçti Bolu'nun pazarı sür eşeği Niğde'ye sayın Saçaklıoğlu' başlığı atasım geliyordu. Başlık yazmadım bari buraya...

Doğa Koleji'nin satışı yazısına aslında 'Geçti Bolu'nun pazarı sür eşeği Niğde'ye sayın Saçaklıoğlu' başlığı atasım geliyordu. Başlık yazmadım bari buraya iliştireyim. Zira Doğa Koleji'nin satışını bugüne kadar uzatan tam da Vedat Saçaklıoğlu'nun sürece bakış açısından kaynaklanıyor. 

Tamam kabul edelim!

Türkiye ekonomik olarak zor günlerden geçiyor. 800 milyon TL'lik bir hacimden bahsediyoruz. Kimse 1 gecede bu denli büyük bir yapıya servet ödeyip satın alamaz. İlle ki zaman alır. Ancak burada işin hinliği başka.

Aylardır velilerine bir tek doğru düzgün açıklama bile yapma lütfunda bulunmayan Vedat Saçaklıoğlu ve ekibi bugüne kadar masaya oturan tüm isimlere karşı bir şekilde süreci baltalayan direnç oluşturmuş. Nedeni ise Doğa Koleji'ni kaybetmek istememesi. Hesaplarına göre işler iyice karışıp sorun zirve yapınca devletten birileri Saçaklıoğlu'na el uzatacak ve okulu kurtaracaklardı. Böylece 1 yıl önce ücretlerini peşin ödeyen binlerce velinin paralarını kullanmış olacak hem de Doğa Koleji gibi karlılığı son derece yüksek okulu elinde tutacaktı. 

Tabi işler istediği gibi gitmedi!

Şartları zorlasa da hükümetten ve bakanlıktan kimse Doğa Koleji'ni kurtarması için kaynak aktarmak, ödeme kolaylığı sağlamak vb. finansal desteği vermeyi kabul etmedi. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ebeveynler arasındaki fikir ayrılıkları 29 Aralık 2020 | 94 Okunma Çocuklarda kaka korkusu neden olur işte çözüm yolları 16 Ekim 2020 | 236 Okunma 72 aylık çocuklar için kayıt erteleme RAM raporu nedir? 04 Eylül 2020 | 355 Okunma Çocuğumu okula göndermek istemiyorum diyenler neler yapabilir? 28 Temmuz 2020 | 411 Okunma Ek besine başlarken dikkat edilmesi gereken en büyük hata! 07 Temmuz 2020 | 106 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar