Kalabalık bir düğünden notlar

Hürriyet yazarı Deniz Sipahi bu hafta 'Kalabalık bir düğünden notlar' başlıklı yazısını köşesine taşıdı. Tunç ve Neptün Soyer’in kızı Duygu hayatını Çağan İzgi’yle birleştirdi. Cumartesi günü yapılan düğün oldukça kalabalıktı. İzmir iş dünyasının, sivil toplum...

Tunç ve Neptün Soyer’in kızı Duygu hayatını Çağan İzgi’yle birleştirdi. Cumartesi günü yapılan düğün oldukça kalabalıktı. İzmir iş dünyasının, sivil toplum örgütlerinin üyeleri, fikir önderlerinin büyük ilgi gösterdiği törende siyasetçiler de vardı. Seçim öncesinde olduğu zaman bu günlere ilgi daha da artabilir. Doğaldır da... Ama Soyerlerin düğünü siyasi bir buluşmadan daha öte arkadaşlarıyla, dostlarıyla ve İzmir cemiyetinin ağırlıklı olduğu bir törendi. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da; gün boyunca Şanlıurfa’da toplantılara katıldıktan sonra düğüne gelip nikah şahitliği yaptı ve kısa bir süre sonra da geceyi terk etti.

Eminim bu geceden bir siyasi mesaj bekleyenler de olmuştur.
Şahsen gece benim beklediğim gibi başladı ve öyle de bitti.
Kılıçdaroğlu, düğünün havasını bozmak istemedi. Selvi Kılıçdaroğlu ise gecenin başında Güzelbahçe’deydi; CHP lideri ayrıldıktan sonra ayrıldı.
Kılıçdaroğlu; Aydın’da Özlem Çerçioğlu’nu, Ankara’da Mansur Yavaş’ı, İstanbul’da da Ekrem İmamoğlu’nun bir dönem daha belediye başkan adayı olacaklarını açıkladı.
İzmir’in açıklanması Kurultay’dan sonraya kalır demiştim, yine ayrı fikirdeyim.
O gece de konuştuğum bazı siyasetçiler; Kılıçdaroğlu’nun büyükşehirlerde ağırlıklı olarak mevcut belediye başkanlarıyla devam edeceği yönündeydi.
Tunç Soyer’in yeniden aday gösterileceği görüşü hakim...
Düğünün genel havası bu yöndeydi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Çanakkale’yi sevenlerdenim 05 Mayıs 2024 | 113 Okunma Sürdürülebilirlik departmanı olarak kendimizi görüyoruz 03 Mayıs 2024 | 26 Okunma Siyaset imkanlar sanatıdır 02 Mayıs 2024 | 100 Okunma Alaçatı’nın öze dönmesine gerçekten ihtiyaç var 30 Nisan 2024 | 141 Okunma Planlama anlamında anayasa yapacağız 27 Nisan 2024 | 47 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar