Trump can sıkıyor!

Artık Trump hakkında çok yazı yazmak istemiyorum. İnşallah dün gazetemizde çıkan Trump hakkındaki, tercüme yazıyı görmüş ve okumuşsunuzdur.    Bugünlerde ABD askeri kuvvetleri de harıl...

Artık Trump hakkında çok yazı yazmak istemiyorum. İnşallah dün gazetemizde çıkan Trump hakkındaki, tercüme yazıyı görmüş ve okumuşsunuzdur.   

Bugünlerde ABD askeri kuvvetleri de harıl harıl çalıştırılarak Kuzey Kore ile yapılacak olası savaşa hazırlanıyorlar. Fakat eminim ki tüm ABD askerleri de, inşallah bu hazırlıklar gerçek savaşa dönmez diyorlardır. 

New York Times’a göre, North Carolina’da geçen ay 48 adet top yüklü askeri gemi ve de ilaveten Chinook yük helikopterleri, top atışı altında mecburen ‘antrenman’ yapmakta idiler. 

Nevada’nın gökünde ise, 119 asker karanlıkta paraşütle atlayarak, karanlıkta hücum antrenmanı yapıyorlarmış.   

Söylenene göre gelecek ay da, ABD’nin her tarafında, toplamda 1000 kadar yedek asker kuvveti, nasıl çabucak yabancı topraklardan askerlerimizi kaçırırız antrenmanı yapmaktalarmış. 

Daha sonraki ay ise, komiktir, Kuzey Kore Kuvvetleri Kış Olimpiyatı’na katılacaklar, Kış Olimpiyatı da Güney Kore’de

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İşsizlik İtalya'da bela 02 Ağustos 2019 | 230 Okunma Leyen işini değiştirince Lagarde da değiştirdi 28 Temmuz 2019 | 156 Okunma Almanya'da yapının değişimi için baskı giderek artmakta! 27 Temmuz 2019 | 235 Okunma Alman lider Ursula Leyen AB'nin zirvesine oturtuldu 23 Temmuz 2019 | 105 Okunma Çin'de 1992'den bu yana en düşük büyüme 19 Temmuz 2019 | 155 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar