K. Kore vaatlerinin arkasında durmuyor  

Kuzey Kore’yle Amerika’nın, Başkan Trump’la Kim Young Un’un tarihi bir anlaşmayla ‘silah inşaatınının derhal durdurulacağı’ konusunda ortak karar almalarından birkaç hafta sonra ortaya...

Kuzey Kore’yle Amerika’nın, Başkan Trump’la Kim Young Un’un tarihi bir anlaşmayla ‘silah inşaatınının derhal durdurulacağı’ konusunda ortak karar almalarından birkaç hafta sonra ortaya çıktı ki, Pyongyang sözünde durmuyor ve de önemli bir füze imalatı tesisi yapmaya devam etmekteydi.  

Hamhung City civarındaki  fabrikada son birkaç ayda, Pyongyang ile Washington ve Seul arasında silahların derhal ortadan kaldırılacağı konusunda diplomatik anlaşmalar yapıldığı günlerde meğer füze tesisi inşaatı yapılmasına devam edilmekteymiş. 

Kuzey Kore’yi eleştirenler, bu ülkenin hiçbir zaman silahları ortadan kaldırma vaadine uymayacağını  ve bu nedenle de pek  itimat edilmemesini gündeme getirmişlerdi. 'Kuzey Kore, ABD’nin kendisine veya Güney  Kore ve Japonya’daki silah tesislerine, her an silahlarını yöneltebilecek durumda olmaya devam edecek' deniyordu. 

Middlebury Enstitüsü’nde gündeme getirilen birkaç rapor, Başkan Trump’la Kim’in ‘denüklearisasyon’  pa

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İşsizlik İtalya'da bela 02 Ağustos 2019 | 230 Okunma Leyen işini değiştirince Lagarde da değiştirdi 28 Temmuz 2019 | 156 Okunma Almanya'da yapının değişimi için baskı giderek artmakta! 27 Temmuz 2019 | 232 Okunma Alman lider Ursula Leyen AB'nin zirvesine oturtuldu 23 Temmuz 2019 | 105 Okunma Çin'de 1992'den bu yana en düşük büyüme 19 Temmuz 2019 | 155 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar