Göçmenler ABD’ye kendi ülkelerinden başvuracak

ABD’nin, ABD dışında 20 ülkede göç müracaati ofisi vardı, birçok insan ise, ABD’ye gelip göç müracaatı yaparlardı. ABD bu yılın sonundan itibaren göç müracaatlarını...

ABD’nin, ABD dışında 20 ülkede göç müracaati ofisi vardı, birçok insan ise, ABD’ye gelip göç müracaatı yaparlardı. ABD bu yılın sonundan itibaren göç müracaatlarını, göçmen adaylarının kendi ülkesinden yaptıracak. Bu arada 20 kadar ülkede ofisi açık olan, ABD devlet ofisleri de, yıl sonunda kapatılacak.

ABD devletinin, kanunen hayat boyu ABD vatandaşı sayılan kimseleri ve ailelerini veya başka ülkelerden çıkarılmış olup ABD’ye alınmayı talep edenleri, uluslararası çocukları ailesine alan ABD vatandaşlarını, askerler ve ailelerini vatandaş yapmaya çalışanları da değerlendirmesi artık, bu karardan sonra iyice zorlaşacak.

Özetle ABD göçmen sistemi otomatik olmayacak, müracaat tüm dünyaya yayılacak ama bu yaklaşımın, global ölçüde gerçekleştirilmesi ve maliyeti de çok zorlanacak deniyor. 

Bugüne kadar ABD’nin Uluslararası Operasyon bölümü 240 çalışanıyla, 24 ayrı yerde ve 21 ülkede görev yapmaktaydı. Ama s

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İşsizlik İtalya'da bela 02 Ağustos 2019 | 230 Okunma Leyen işini değiştirince Lagarde da değiştirdi 28 Temmuz 2019 | 156 Okunma Almanya'da yapının değişimi için baskı giderek artmakta! 27 Temmuz 2019 | 235 Okunma Alman lider Ursula Leyen AB'nin zirvesine oturtuldu 23 Temmuz 2019 | 105 Okunma Çin'de 1992'den bu yana en düşük büyüme 19 Temmuz 2019 | 155 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar