Alman sanayi sektörü Merkelden şikayetçi! 

Alman sanayi sektörü uluslararası medyada bile şikayetlerini dile getiriyor. Çünkü Almanya’da ekonomik reformlar yapılmıyor. Angela Merkel’in koalisyonu, şirketleri tahrip ettiği için, iş sektörü...

Alman sanayi sektörü uluslararası medyada bile şikayetlerini dile getiriyor. Çünkü Almanya’da ekonomik reformlar yapılmıyor. Angela Merkel’in koalisyonu, şirketleri tahrip ettiği için, iş sektörü güvenini kaybetmiş durumda. 

Devlet, yaklaşan ekonomik daralmayı önleyecek gerekli politikaları gündeme getirmezken, şirketler kendi aralarındaki toplantılarda bu konuyu tartışmaya başlamışlar. Örneğin Dieter Kempf gibi büyük bir sanayi yöneticisi bile4 şirketlerin kendi aralarındaki toplantıda da Merkel’in bütün iş itibarını kaybettiğini konuştuğunu söylüyor.

Bayan Merkel’in şirketinin koalisyonundan Şirket Yöneticisi Andrea Nahles bile, ikinci iş yılında, geçtiğimiz günlerde istifa ettikten sonra Merkel’in ortak şirketlerinin ikinci Dünya Savaşından bu yana en kötü sonuçları aldığını gündeme getiriyor. Merkel’in SPD adlı şirketi bile oylamada 2014 seçiminden bu yana yüzde 11 puan oy kaybederek, Avrupa oylamasında sadece yüzde 15.8 oyla kalmış. 

SPD’nin liderl

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İşsizlik İtalya'da bela 02 Ağustos 2019 | 230 Okunma Leyen işini değiştirince Lagarde da değiştirdi 28 Temmuz 2019 | 156 Okunma Almanya'da yapının değişimi için baskı giderek artmakta! 27 Temmuz 2019 | 235 Okunma Alman lider Ursula Leyen AB'nin zirvesine oturtuldu 23 Temmuz 2019 | 105 Okunma Çin'de 1992'den bu yana en düşük büyüme 19 Temmuz 2019 | 155 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar