Türkiye düşmanı şeytanlar sahneye çıktı...

Tv100 Gazetesi Yazarı Cihat Yaycı'nın bugünkü (05.01.2022)'' Türkiye düşmanı şeytanlar sahneye çıktı...'' başlıklı yazısı.

Biliyorsunuz ben iç siyasete girmiyorum ama milli birlik ve beraberliğimize, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş felsefesi ve ilkelerine, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğüne saldırı olduğunda da iktidar-muhalefet ayrımı yapmaksızın sessiz kalamıyorum.

Seçimler yaklaştıkça siyasi ikbal sevdası vatan sevgisinin önüne geçenler, dilinin altındaki baklayı çıkararak T.C. Anayasası’nın beka, birlik ve beraberliğimizin temellerini oluşturan değişmez hükümlerini değiştirmeye kalkanlar artmaya başlamıştır.

Bunlar Anayasamızdaki Türklük tanımını kaldırmaya, başka resmi diller eklemeye, özerk bölgeler ve yönetimler oluşturmaya dair hadsiz vaatlerde bulunmaya başlamışlardır.

Bu vaatlerde bulunanların ve önerileri şeytanın sağdan yanaşması gibi sunanların hedefi Sevr Antlaşmasını hortlatmak ve Türkiye’yi parçalamaktır.


ANAYASADAKİ TEK DİL, TEK MİLLET, TEK ÜLKE, TEK DEVLET, TEK BAYRAK İFADELERİ BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜMÜZ İÇİN ŞARTTIR!

Çünkü Anayasa'da; birden fazla resmi dil, kurucu halk, etnik grup, özel, özerk, federatif bölge tanımlandığı takdirde, o dili konuşanların, o halk veya etnik grup üyelerinin, özel, özerk, federatif bölgede yaşayanların uluslararası hukuka göre referandum yoluyla “kendi kaderini tayinle” ayrılma hakkına sahip olacağına ilişkin görüşleri ve birtakım uygulamaları hatırlatmak isterim.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
ORTADOĞU’DA KAYIKÇI KAVGASI 19 Nisan 2024 | 660 Okunma BU BİR CAMBAZA BAK SAVAŞIDIR! 14 Nisan 2024 | 1.107 Okunma VAN’DA ASLINDA NE OLDU? 12 Nisan 2024 | 280 Okunma ANAYASAYI DEĞİŞTİREYİM DERKEN DEVLET ELDEN GİTMESİN! 05 Nisan 2024 | 2.742 Okunma MOSKOVA’DAKİ TERÖR SALDIRISINDAN KİMLER KAZANÇLI ÇIKTI? 29 Mart 2024 | 2.305 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum