Sınav hırsızlığıyla devlete ve üniversitelere sızan FETÖ'cüler tespit edilmedikçe Türkiye'ye rahat yok

Tv100 Gazetesi Yazarı Cihat Yaycı'nın bugünkü (27.10.2022)''Sınav hırsızlığıyla devlete ve üniversitelere sızan FETÖ'cüler tespit edilmedikçe Türkiye'ye rahat yok'' başlıklı yazısı.

Hep söylediğimiz gibi, FETÖ Türkiye’nin en önemli beka ve güvenlik sorunudur. Devlet FETÖ’den arındırılmadıkça devletimizin geleceği; üniversiteler FETÖ’den arındırılmadıkça Türk Milleti’nin geleceği tehlikededir.

Bu arınma için de FETÖ denilen bu hain yapıyla topyekûn mücadele ruhu, kararlılığı, mekanizması ve yöntemleri oluşturulmalıdır.

Bu noktada, FETÖ/PDY kripto yapılanmasının çözümlenmesine dair “kurunun yanında yaş yakmayan, ancak kurunun da yanmadan kaçamadığı tek sistem” olan FETÖMETRE’nin diğer kamu kurum ve kuruluşlarında kullanılmasının, devletimizin kılcal damarlarına kadar işlemiş olan FETÖ/PDY’nin tamamen temizlenmesinin yanı sıra, diğer benzeri örgütler ve yapıların da kamuya her türlü sızma girişiminin önüne geçilmesinin hayati derecede gerekli olduğu görülmektedir.


Kamuoyunda FETÖMETRE olarak bilinen sistem, esasında FETÖ iddianamelerinin, itirafçı ifadelerinin, FETÖ mensubu darbeci ve firarilerin sosyal, mesleki ve eğitim hayatlarının birlikte analiz edilerek örgütün devlete sızma stratejisinin bir nevi tersine mühendislikle çözümlenerek kriterler haline dönüştürülmesidir.

Bu yöntemin çok etkili olduğu, FETÖ’nün bu sisteme olan aşırı tepkisi ve şahsıma olan saldırılarından anlaşılmaktadır.

FETÖ YAPILANMASI SADECE TSK İLE SINIRLI DEĞİLDİR

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
MOSKOVA’DAKİ TERÖR SALDIRISINDAN KİMLER KAZANÇLI ÇIKTI? 29 Mart 2024 | 666 Okunma SEÇİME DOĞRU 21 Mart 2024 | 1.202 Okunma Söyleyecek sözüm kalmadı… 15 Mart 2024 | 4.249 Okunma Somali ve Türkiye’nin Mavi Vatanı birleşiyor 07 Mart 2024 | 4.901 Okunma Yunanistan'ı ayaklandıran ABD mektup ve raporu 02 Mart 2024 | 2.177 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar