Deprem söylentileri, gerçekleri ve fırsatları kollayan çakallar

Depremin oluş şekli konusunda değişik boyutlarda komplo teorilerine varan birçok söylenti ortalıkta dolaşıyor.Bazı söylentiler ise halkımızı korku ve endişeye sürüklüyor.Bu söylentilerden biri de bu...

Depremin oluş şekli konusunda değişik boyutlarda komplo teorilerine varan birçok söylenti ortalıkta dolaşıyor.

Bazı söylentiler ise halkımızı korku ve endişeye sürüklüyor.

Bu söylentilerden biri de bu depremin doğal sebeplerle oluşmadığı, yani bir çeşitli silah sistemiyle tetiklendiği iddiasıdır.

Öncelikle belirteyim ki ben halen uluslararası ilişkiler akademisyeni olmama rağmen, esasen aynı zamanda ABD’de eğitim almış fizik ve elektronik yüksek mühendisiyim.

Dolayısıyla az çok bu konularda da literatür taraması yapar, literatürü de takip ederim.

Böyle bir depremi oluşturacak teknolojinin ve silahın somut varlığına ve kullanıldığına dair (dikkatinizi çekerim özellikle varlığına ve kullanıldığına dair diyorum, olabilirliğine dair demiyorum) herhangi bir bilimsel makaleye, kullanımı sonrası etkilerinin değerlendirildiği bilimsel bir sonuç raporuna da bugüne kadar rastlamadım.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
ÇOK GİZLİ PLANLARIMIZ YİNE ÇÖP OLMUŞ… 26 Nisan 2024 | 150 Okunma ORTADOĞU’DA KAYIKÇI KAVGASI 19 Nisan 2024 | 660 Okunma BU BİR CAMBAZA BAK SAVAŞIDIR! 14 Nisan 2024 | 1.109 Okunma VAN’DA ASLINDA NE OLDU? 12 Nisan 2024 | 283 Okunma ANAYASAYI DEĞİŞTİREYİM DERKEN DEVLET ELDEN GİTMESİN! 05 Nisan 2024 | 2.742 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar