ANAYASAYI DEĞİŞTİREYİM DERKEN DEVLET ELDEN GİTMESİN!

Bugünlerde siyasilerin yine “Anayasada değişiklik” yapmaktan, hatta yeni Anayasa yapmaktan bahsettiklerine şahit oluyoruz.Hatırlarsanız 14 Mayıs 2023 seçimleri öncesi bir takım siyasi partiler de Anayasa’nın...

Bugünlerde siyasilerin yine “Anayasada değişiklik” yapmaktan, hatta yeni Anayasa yapmaktan bahsettiklerine şahit oluyoruz.

Hatırlarsanız 14 Mayıs 2023 seçimleri öncesi bir takım siyasi partiler de Anayasa’nın değiştirilemez ilk 4 maddesini ve 66’ncı maddesini değiştirerek “daha eşitlikçi, özgürlükçü ve demokratik anayasa” yapma vaadinde bulunmuşlardı.

Bununla birlikte oy şantajı yapan bölücü örgüt uzantısı siyasi yapılar da kendilerinden destek isteyene ya da isteyecek adaylara “seçilmeniz durumunda yeni bir çözüm ve müzakere süreci başlatmaya, anayasayı da bizim taleplerimiz doğrultusunda değiştirmeye mecbursunuz” diyerek açık açık gözdağı vermekte ve diyet istemişler ve istemektedirler.

Üstelik bu kesimler “Kürt sorununun çözüm adresi olarak TBMM’yi gördüklerini” söyleyerek, Anayasada değişiklik taleplerine vurgu yapmaktadır.

Daha önce de yazmıştım ama görüyorum ki çoğu kimse tehlikenin pek farkında değil.

O nedenle bu şekildeki Anayasa değişikliği konusunun ne kadar tehlikeli olduğunu yazmanın ve anlatmanın büyük bir ihtiyaç ve kutsal bir vatan borcu olduğu kanaatindeyim.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş 26 Nisan 2024 | 4.579 Okunma ORTADOĞU’DA KAYIKÇI KAVGASI 19 Nisan 2024 | 666 Okunma BU BİR CAMBAZA BAK SAVAŞIDIR! 14 Nisan 2024 | 1.109 Okunma VAN’DA ASLINDA NE OLDU? 12 Nisan 2024 | 293 Okunma ANAYASAYI DEĞİŞTİREYİM DERKEN DEVLET ELDEN GİTMESİN! 05 Nisan 2024 | 2.775 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar