İBB ve “şeffaflık” sözü

“Hangi kaynaktan gelirse gelsin, belediye bütçesine giren her kuruşta, herkesin hakkı olduğunu aklımızdan asla çıkarmayacağız. Yatırımlarımızı ve hizmetleri yaparken kullanılan kaynağı titiz...

“Hangi kaynaktan gelirse gelsin, belediye bütçesine giren her kuruşta, herkesin hakkı olduğunu aklımızdan asla çıkarmayacağız. Yatırımlarımızı ve hizmetleri yaparken kullanılan kaynağı titiz bir şekilde değerlendirecek ve sonra adımlarımızı atacağız. Her faaliyetimizi milletimizin gözü önünde, her türlü bilginin, belgenin açık olduğu bir şekilde yürüteceğiz.”

Topluma “şeffaflık” sözü veren bu alıntı, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın konuşmasından. Dünkü törende 31 Mart’taki yerel seçimler için Adalet ve Kalkınma Partisi’nce hazırlanan seçim manifestosunun 10. Maddesi olarak açıklandı.

“Her faaliyetimizi milletimizin gözü önünde, her türlü bilginin, belgenin açık olduğu bir şekilde yürüteceği” taahhüdünün verdiği güçle İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) nedense kamuoyuyla paylaşmadığı “STK-Okul-Yurt Faaliyet Raporu 2018” raporundan bilgi aktarmayı sürdürüyoruz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türkiye’nin rüşvet karnesi 02 Kasım 2022 | 359 Okunma Merkez Bankası Hazine ve Maliye’ye mi tabi olacak? 31 Ekim 2022 | 212 Okunma KKM tartışması büyüyor 28 Ekim 2022 | 262 Okunma ‘Muhalif gazetecilere davet’ meselesi 26 Ekim 2022 | 388 Okunma ‘Kanunları kimler yapar’ 24 Ekim 2022 | 224 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar