Kıymetli olan ölünceye kadar alkış almak...

Oya Başar ve oğlu Umut Kırca’ya bu yaz tatil yok. Oya abla, “Meleklerin Aşkı” dizisi için setlerde, Umut ise ikinci uzun metrajlı filmi “Bücür”ü İstanbul’da çekiyor... Oya abla, Levent...

Oya Başar ve oğlu Umut Kırca’ya bu yaz tatil yok. Oya abla, “Meleklerin Aşkı” dizisi için setlerde, Umut ise ikinci uzun metrajlı filmi “Bücür”ü İstanbul’da çekiyor... Oya abla, Levent Kırca’dan olan oğlu Umut’un kamera arkasında olmasından, kızı Ayşe’nin oyunculuğu seçmesinden çok mutlu. O ve Umut Kırca ile birlikte “Olacak O Kadar”ın eskimeyen skeçlerinden rahmetli Levent Kırca’nın muhalifliğine, eski bayram tatillerinden bugüne dek pek çok şeyi konuştuk. Laf bir gecede yıldız olan genç oyunculara gelince de usta oyuncu, “Kıymetli olan ölünceye kadar alkış almak” dedi.

Ağustos sıcağında Umut, “Bücür” adlı yeni filmini çekiyor, Oya abla sen “Meleklerin Aşkı” dizisi için kamera karşısındasın... Ana-oğul bu yaz İstanbul’a mı hapsoldunuz?

- Oya Başar: İstanbul’a hapsolmadık, çünkü burası öyle güzel bir şehir ki, burada nefes almak bile insana yaşadığını hissettiriyor. İstanbul’u çok sevdiğim için bu durum bana hiç sorun olmadı.

Tabii gündüz sıcağın altında, o giysiler ve peruklarla sokağın ortasında dolaşmak çok cazip değil. Umut da aynı dertten mustarip.

Sizin film çekimleri de İstanbul’da yapılıyor,    değil mi?

- Umut Kırca: Evet, çekimleri İstanbul’da. Başrol oyuncumuz Berat Efe Parlar, ailesini bulmak için İstanbul’un altını üstüne getiriyor. Bir de filmde evsiz olan bir karakter var.

Onu da Taner Barlas canlandırıyor. Taner abi, bu sıcakta gömlek onun üstünde yelek ve kalın palto ile gezdi. Hatta “Abi çıkar çıkar fenalaşacaksın” dedim ama dayanıklı, çıkarmadı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Var mısınız sosyal medya temizliğine 02 Mayıs 2020 | 431 Okunma 1 Haziran’da açılacaksa, 3 Temmuz’da kapansın 01 Mayıs 2020 | 266 Okunma Virüsün iyi yanı 30 Nisan 2020 | 198 Okunma Müdavim hareketi 29 Nisan 2020 | 224 Okunma Marvel’in müzikleri 28 Nisan 2020 | 161 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar