Kadının gücünü Garo da gördü

Seçimler bitti, kadınlar ittifakı MSG’de 13 yıllık Garo Mafyan iktidarının sonunu getirdi. Hep diyorum; kadınların gücünün karşısında hiçbir şey duramaz.Peki Garo ittifakı mı, Candan...

Seçimler bitti, kadınlar ittifakı MSG’de 13 yıllık Garo Mafyan iktidarının sonunu getirdi. Hep diyorum; kadınların gücünün karşısında hiçbir şey duramaz.


Peki Garo ittifakı mı, Candan ittifakı mı daha agresifti?
Candan ittifakı daha agresifti, Garo iktidarı ise daha savunmadaydı.
Candan cephesinden Mustafa Sandal ve Ferhat Göçer karşı tarafa resmen ‘dayılık’ yaptılar. Genç popçu Edis bile gaza gelip ayağa kalkıp bağırdı.
Peki bu işte Sezen mi Candan’ı kullandı, yoksa Candan mı Sezen’i?
Ben ilk başta dışarıdan destekleyen isim olarak Sezen’in Candan’ı kullandığını düşünmüştüm.
Ama genel kurulda Candan’ın sesini bile duymayıp Sezen’i sürekli tartışırken görünce, “Acaba Candan mı Sezen’i kullanıyor?” dedim.
Ama her ikisi de doğru değil... Doğru olan; bu tam bir kadın dayanışmasıydı ve bu dayanışma erkek iktidarını yerle bir etti.

Yeni İlkyardım’ın dış cephesi nasıl

Sıraselviler’den Gaziosmanpaşa’ya taşınan Taksim İlkyardım Hastanesi, eski evine taşınmasına günler kala korkunç bir felaketin eşiğinden döndü.
Dün çıkan yangında neyse ki can kaybı yaşanmadı.
2011’de daha bu bina yapılırken de dış cephe kaplaması yüzünden yangın çıkmış, “Allah’tan faaliyete geçmemişti” diye haberler yapılmıştı. Demek ki ‘çürük mal’ eninde sonunda bir yerde fire veriyor. Şimdi Taksim İlkyardım bu ay içinde Sıraselviler’deki eski yerinde yeni yapılan binasına taşınacak.
Çok merak ediyorum, acaba bu yeni binanın dış cephe kaplaması yangına dayanıklı mı? Bu tür felaketlere karşı testleri yapıldı mı?
İtfaiye tarafından hakkıyla denetimden geçirildi mi?
Yoksa yine 5-6 yıl sonra benzer bir felaketle mi karşılaşacağız?
Tabii bir de şurası önemli;
Gaziosmanpaşa’daki binayı 2011’de kim yaptıysa hakkında herhangi bir soruşturma açılacak mı acaba?
Yoksa yapanın yanına kâr mı kalacak yine?

‘Yusuf yusuf’luk bir durum yok ortada

İbrahim Tatlıses, Hatay’daki karakol ziyareti için tüm sanatçılara davetiye gönderildiğini söyledi. “Bazıları yusuf yusuf olduğu için gelmediler” dedi. İki satırlık cümlesinde iki büyük hata var:
1- Bütün sanatçılara davetiye gönderildiği falan yok. İşte Demet Akalın kendisinin çağrılmadığını söylüyor.
2- Hatay’da ve sınır karakolunda yusuf yusuf’luk bir durum yok ortada. Mehmetçik güvenliği sağlamış durumda. Ayrıca Cumhurbaşkanı orada, Genelkurmay Başkanı orada, dolayısıyla güvenlik konusunda bir soru işareti yoktu.
Yusuf yusuf olup korkudan Hatay’a gitmeyecek sanatçı olduğuna inanmıyorum ben.
Ayrıca Hatay, 5 yıl önceki Reyhanlı saldırısı dışında büyük sıkıntı yaşamamış bir ilimiz.
Hürriyet’le birlikte gidip gördüğümüz için söylüyorum.

Cihangir’in yeni gözdesi: Charter

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Var mısınız sosyal medya temizliğine 02 Mayıs 2020 | 430 Okunma 1 Haziran’da açılacaksa, 3 Temmuz’da kapansın 01 Mayıs 2020 | 266 Okunma Virüsün iyi yanı 30 Nisan 2020 | 192 Okunma Müdavim hareketi 29 Nisan 2020 | 223 Okunma Marvel’in müzikleri 28 Nisan 2020 | 160 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar