Emmy’de üç adayımız var

Uluslararası Emmy Ödülleri bu hafta sonu sahiplerini bulacak. Amerika dışında çekilen ve yayınlanan yapımların ödüllendirildiği tören, her yıl kasım ayında New York’ta 4 günlük bir festival...

Uluslararası Emmy Ödülleri bu hafta sonu sahiplerini bulacak.


Amerika dışında çekilen ve yayınlanan yapımların ödüllendirildiği tören, her yıl kasım ayında New York’ta 4 günlük bir festival olarak düzenleniyor.
Yapımlar yine Emmy komitesi ve uluslararası jüri tarafından değerlendirilip, ödüllendiriliyor.
Geçen yıl En İyi Dizi (Telenovela) ödülünü “Kara Sevda” almış ve Türk dizi sektöründe bir ilke imza atmıştı.
Bu yıl En İyi Dizi dalında “Cesur ve Güzel” ile “İstanbullu Gelin” finalistler arasına yarışacak.
En İyi Erkek Oyuncu dalında ise “Söz” dizisinin başrol oyuncusu Tolga Sarıtaş var. Daha önce “Kara Para Aşk” dizisindeki performansıyla Engin Akyürek finale kalmayı başarmıştı.
Kadın oyuncu kategorisinde ise daha önce 2014’te “20 Dakika” dizisindeki performansıyla Tuba Büyüküstün finale kalmıştı.
Bu yılki ödül töreninin en önemli yanlarından biri de açılış kokteyline bir Türk yapım şirketinin, Ay Yapım’ın ev sahipliği yapacak olması.
Ay Yapım son 4 yıldır Uluslararası Emmy Ödülleri’nin gediklisi durumunda.
Yapımları ya da oyuncularıyla son 4 yıldır bu ödül töreninde sürekli adaylar, “Kara Sevda”yla da Emmy’ye uzanan ilk Türk yapım şirketi oldular.
Ay Yapım’ın ev sahipliği yapacağı açılış kokteyli 16 Kasım Cuma akşamı New York’un karakteristik mekanlarından Campbell Bar’da yapılacak.
Bu kokteyle uluslararası medya sektörünün önde gelen temsilcileri ve tüm finalistler davetli...
Gecenin kapanış kokteylini ise HBO yapacak.
Açılış kokteylinden sonra 17 Kasım Cumartesi günü tüm finalistlerin madalyalarını alacağı bir tören düzenlenecek.
19 Kasım Pazartesi günü New York Hilton Oteli&...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Var mısınız sosyal medya temizliğine 02 Mayıs 2020 | 430 Okunma 1 Haziran’da açılacaksa, 3 Temmuz’da kapansın 01 Mayıs 2020 | 266 Okunma Virüsün iyi yanı 30 Nisan 2020 | 192 Okunma Müdavim hareketi 29 Nisan 2020 | 223 Okunma Marvel’in müzikleri 28 Nisan 2020 | 160 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar