Sinan Akçıl haksız, peki Naim Dilmener haklı mı?

Müzik eleştirmeni Naim Dilmener’in Sinan Akçıl’ın sesini hiç beğenmediği, yıllardır eleştirdiği sektörde bilinen bir gerçek.Geçmişte yazdığı yazılar nedeniyle Naim...

Müzik eleştirmeni Naim Dilmener’in Sinan Akçıl’ın sesini hiç beğenmediği, yıllardır eleştirdiği sektörde bilinen bir gerçek.

Geçmişte yazdığı yazılar nedeniyle Naim Dilmener’i müzik şirketinin patronuna şikayet etmişliği bile var Sinan Akçıl’ın.

Ben DMC sanatçısıyım, hakkımda Hürriyet’te nasıl böyle yazılar çıkar? Daha ne kadar müsaade edeceksiniz bu duruma?” diyerek.

Hafta sonu Hürriyet’teki yazısında Naim, Sinan’ın son şarkıları “Demesinler” ve “Seni Böyle Sevmediler”deki performansını eleştirdi yine.

“Sinan Akçıl’da ses yok. Ya da var da, şarkı söylemeye yetmeyecek kadar zayıf. Böyle bir sesle konuşabilir, sohbet edebilir, haberleşebilir, iletişim kurabilir ama şarkı söyleyemezsiniz” diye yazdı.

Sinan bu kez hayranları üzerinden tehdit etti Naim’i...

Birçok şeyi alttan alıyoruz diye rahat dolanmasınlar. Fanlara ve sevenlerime kimseyi hedef göstermedim bugüne kadar ama canım sıkılırsa çok fena can sıkarlar” dedi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Var mısınız sosyal medya temizliğine 02 Mayıs 2020 | 431 Okunma 1 Haziran’da açılacaksa, 3 Temmuz’da kapansın 01 Mayıs 2020 | 266 Okunma Virüsün iyi yanı 30 Nisan 2020 | 198 Okunma Müdavim hareketi 29 Nisan 2020 | 224 Okunma Marvel’in müzikleri 28 Nisan 2020 | 161 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar