Sinema daha özgür, dizide 2 yıl aynı sakalla geziyorsun

Şu sıralar Latin Amerika’da Engin Akyürek rüzgarı esiyor. Onun için “Maradona’dan daha popüler” diyorlar... Okuduğu kitaplar Arjantin’de bir anda en çok satanlar listesine giriyor. Kolombiya’dan Şili’ye...

Şu sıralar Latin Amerika’da Engin Akyürek rüzgarı esiyor. Onun için “Maradona’dan daha popüler” diyorlar... Okuduğu kitaplar Arjantin’de bir anda en çok satanlar listesine giriyor. Kolombiya’dan Şili’ye hayranları bana bile ulaşıp Engin’i soruyorlar... Önümüzdeki hafta vizyona girecek “Çocuklar Sana Emanet” filmini fırsat bilip ben de gittim Engin’e bu durumu sordum. Dizilerden girdik, yazarlığından çıktık... Cansu Dere dedikodusunun nereden çıktığını tartışıp sevgilisi olup olmadığına uzandık.

◊ Ankaralı olduğunu biliyorum… Özlüyor musun Ankara’yı, yoksa İstanbullu mu oldun artık?

 - Ankaralıyım. İstanbul’u seviyorum ama ailem Ankara’da. Ankara’da doğdum, büyüdüm. Ankara’yla başka türlü bir bağım var. Aidiyet duygusu gibi. Ama “Git Ankara’da yaşa” dersen, çok zor yaşamam.

◊ Kaç kardeşsiniz?

 - Bir erkek kardeşim var. O bankacı. Beraber yaşıyoruz.

◊ Annen baban ne iş yapıyor? “Türkiye’nin Yıldızları” yarışmasına katılırken sana başka meslek seçmen için tavsiye vermediler mi?

 - Babam memur emeklisi. Annem ve babam tercihi bize bırakır. Güvendiler, sağ olsunlar.  Bizim dönemimizde aslında zordu. Böyle bir yarışma ya da buna benzer bir örnek yoktu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Var mısınız sosyal medya temizliğine 02 Mayıs 2020 | 431 Okunma 1 Haziran’da açılacaksa, 3 Temmuz’da kapansın 01 Mayıs 2020 | 266 Okunma Virüsün iyi yanı 30 Nisan 2020 | 198 Okunma Müdavim hareketi 29 Nisan 2020 | 224 Okunma Marvel’in müzikleri 28 Nisan 2020 | 161 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar