Osman Kavala’yla neden uğraşıyorlar?

Osman Kavala uzun süreden beridir tutuklu. Gezi Davasından beraat etmişti ancak 15 Temmuz darbe girişimi hakkında açılan davadan ötürü halen daha tutuklu.

Osman Kavala tutuklanmadan önce hakkında çok fazla şey biliyordum dersem yalan olur. Çok fazlayı geçtim, Kavala hakkındaki az bilgim bile az sayılırdı!

            Acaba bunun sebebi kişisel cehaletim miydi yoksa başka bir şey miydi?

            Toplumun yüzde doksan dokuzundan fazlası Osman Kavala tutuklandığında kimdir diye sağlıklı bir bilgiye sahip değilse bunun sebebi cehalet olmasa gerek.

            Kavala ünlü bir siyasetçi değildi. Ünlü bir sanatçı da değildi. Her gün ekranlarda, gazete sayalarında boy gösteren birisi de değildi…

            Tutuklanana kadar sadece dar bir çevrenin bildiği bir isimdi. Bu sebepledir ki özel olarak ilgimi çekmediğinden Kavala benim için sadece göz aşinalığı seviyesindeki birisiydi.

            Yazıyı yazarken Vikipedi Kavala hakkında ne yazmış, merak ettim...

Bu köşe yazısını aşağıdaki linke tıklayarak sesli bir şekilde dinleyebilirsiniz

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kemal Kılıçdaroğlu efsanesi beni ağlattı! 19 Mayıs 2021 | 1.184 Okunma Babacan’ın ihanet itirafını dazlak şaşkınlığıyla karşılamak! 12 Mayıs 2021 | 1.604 Okunma Cumhurbaşkanı adaylarını gördünüz mü, hepsi de birbirinden komik! 10 Mayıs 2021 | 4.138 Okunma Ekrem İmamoğlu’nu uzaylılar kaçıracakmış! 07 Mayıs 2021 | 637 Okunma Kılıçdaroğlu’na yapılanlar artık ayıp olmaya başladı! 05 Mayıs 2021 | 3.555 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar