Gerçekten cahilsin!

Mütevazı bir doğu ilinden İstanbul’a gidip hayatı entelektüel bir çaba üzerinden değil de kişisel tecrübeleri üzerinden anlamaya çalışan her vasat muhafazakâr gibi içten içe imrendiği...

Mütevazı bir doğu ilinden İstanbul’a gidip hayatı entelektüel bir çaba üzerinden değil de kişisel tecrübeleri üzerinden anlamaya çalışan her vasat muhafazakâr gibi içten içe imrendiği aydın mahallesinin bir ferdi olma hevesini aslını inkârla sağlayacağını düşünen, her cahil seçkinci gibi okuduğundan fazla konuşan ve yazan muhterem Levent Gültekin, 2018 yılındaki Cumhurbaşkanlığı seçiminde 100 bin imza toplayıp cumhurbaşkanı adayı olmaya heves etmiş ve toplanan imzaların rezaletini unutturmak için de amacının farkındalık yaratmak olduğunu söylemişti.

Üç beş ezber cümleyle kendisini ifade eden muhterem her ne kadar yaranmaya çalıştığı kişilerce cephede ön saflara “mayın eşeği” niyetine sürülse de onların gözünde halen daha cahil bir itirafçı muhafazakâr dönmedir!

            Geçen yıl nasıl olduysa beş on dakika internette muhteremin bir videosuna takıldım. Yanlış hatırlamıyorsam Diyarbakır’da bir konuşma yapmış. PKK sempatizanı olduğunu belli eden bir izleyici muhtereme bir konuda itiraz etmiş. Bunun üzerine hitap ettiği kitleye yaranmaya çalışan Levent söze şöyle başlıyor:

            “Şerefi ve onuru için dağa çıkan gerilla!..

            Yazıyı yazmadan önce videoyu aradım ancak bulamadım. Diğer söyledikleri aklımda kalmamış.

            Aynı Levent, Karabağ’ı katil Ermenistan işgalinden kurtarmaya çalışan Azerbaycan için de şu ifadeleri kullanmış:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kemal Kılıçdaroğlu efsanesi beni ağlattı! 19 Mayıs 2021 | 1.184 Okunma Babacan’ın ihanet itirafını dazlak şaşkınlığıyla karşılamak! 12 Mayıs 2021 | 1.604 Okunma Cumhurbaşkanı adaylarını gördünüz mü, hepsi de birbirinden komik! 10 Mayıs 2021 | 4.138 Okunma Ekrem İmamoğlu’nu uzaylılar kaçıracakmış! 07 Mayıs 2021 | 637 Okunma Kılıçdaroğlu’na yapılanlar artık ayıp olmaya başladı! 05 Mayıs 2021 | 3.555 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar