Fehmi Koru darbecilerin serbest bırakılmasını mı istiyor?

Fehmi Koru’yu yakından tanımamız için yürüttüğüm gönüllü mücadeleye devam etmek zorunda kalıyorum. Çünkü Fehmi 15 Temmuz darbecilerinin serbest kalması için her zaman yaptığı gibi sinsiliklerine devam ediyor.

Bu köşede Fehmi Koru’nun FETÖ davalarını nasıl ince ince itibarsızlaştırmaya çalıştığını yazmıştım. “Fehmi Koru şeytanı nasıl kıskandırdı!” başlıklı yazımla “Fehmi Koru’yla Yıldıray Oğur’a kafayı taktım bir kere!” başlıklı yazımda Koru’nun yazılarından alıntılar yapmıştım.

            Ama Fehmi bu, niyetinden zerre geri adım atmıyor. Kendi adını taşıyan sitede bu Pazar yazdığı “Amerikan yargısına bakın, darbe girişimcilerine ne yapıyor?” başlıklı yazısında her şeyi demiş ama bir tek 15 Temmuz darbecileriyle FETÖ üyeliğinden yargılananların tamamı serbest kalsın dememiş!

           

           

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kemal Kılıçdaroğlu efsanesi beni ağlattı! 19 Mayıs 2021 | 1.184 Okunma Babacan’ın ihanet itirafını dazlak şaşkınlığıyla karşılamak! 12 Mayıs 2021 | 1.604 Okunma Cumhurbaşkanı adaylarını gördünüz mü, hepsi de birbirinden komik! 10 Mayıs 2021 | 4.138 Okunma Ekrem İmamoğlu’nu uzaylılar kaçıracakmış! 07 Mayıs 2021 | 637 Okunma Kılıçdaroğlu’na yapılanlar artık ayıp olmaya başladı! 05 Mayıs 2021 | 3.555 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 3 yorum