Detone teyzeden Merdan Yanardağgillere

Sevgili okur, niyeyse artık bu ülkede az biraz güzelsen veya yakışıklıysan, beyninin kıvrımlarıyla kalın bağırsağının kıvrımları arasında herhangi bir farka ihtiyacın kalmıyor!Magazin...

Sevgili okur, niyeyse artık bu ülkede az biraz güzelsen veya yakışıklıysan, beyninin kıvrımlarıyla kalın bağırsağının kıvrımları arasında herhangi bir farka ihtiyacın kalmıyor!

Magazin şöhretine giden yolda geri zekâlı olmak, hissedilen son eksiklik oluyor. İlginç!

Çocukluğu Hülya Avşar isimli detone teyzenin, fönlü saçlarını maganda şehvetini hedef kitle alarak kaba bir erotizm kıvamında salladığı filmlere maruz kalarak geçirmiş benim neslimin sanata küsmesinin sebeplerini hiç kimse düşünmedi!

Mavi Mavi filminde Sevgili İbrahim Tatlıses’le detone teyzenin bir öpüşme sahnesi var ki, detaya girip hiçbir ergeni cinsellikten soğutmak istemem!

Özet geçecek olursak…

İbo bir sahnede detone teyzeye öyle bir yumuluyor ki, sanırsın açlık grevinden daha yeni çıkmış acemi devrimci somunu ısırıyor! Hani sahne birkaç saniye daha sürse İbrahim abinin çiğneme sesleri ekrana gelecek de yönetmen ağzını şapırdatma İbrahim diyecek!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kemal Kılıçdaroğlu efsanesi beni ağlattı! 19 Mayıs 2021 | 1.184 Okunma Babacan’ın ihanet itirafını dazlak şaşkınlığıyla karşılamak! 12 Mayıs 2021 | 1.604 Okunma Cumhurbaşkanı adaylarını gördünüz mü, hepsi de birbirinden komik! 10 Mayıs 2021 | 4.138 Okunma Ekrem İmamoğlu’nu uzaylılar kaçıracakmış! 07 Mayıs 2021 | 637 Okunma Kılıçdaroğlu’na yapılanlar artık ayıp olmaya başladı! 05 Mayıs 2021 | 3.555 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum