Bir sandıklık ilişki aldatma sayılır mı?

Galiba şimdi İP seçmeni yerel seçimlerde “Bir sandıklık ilişki!” sayesinde CHP’nin kazandığı büyükşehir belediyelerinin aldatmadan sayılıp sayılmadığını düşünüyor! İP’liler fetvayı benden almıyor! Kemal Bey’e sorsunlar!

En son Ümit Özdağ CHP, İP, SP ve HDP’nin bir anayasa taslağı üzerinde çalıştığını anlattı. Gözden kaçmış mı yoksa bilerek dikkat edilmemiş mi, o kadarını bilemem ama anayasa taslağı üzerinde bu partilerin çalıştığını daha önce Kemal Kılıçdaroğlu da anlatmış.

            Ümit Özdağ bombayı patlatınca Kemal Bey her zaman yaptığı gibi iddiayı yalanladı. Ancak yalanlarken söylediği yalanda daha önce kendisine silah zoruyla mı o sözleri söylettiklerine dair bir açıklama getirmedi!

            Ümit Özdağ’ın Buğra Kavuncu’nun FETÖ ile olan ilişkisiyle HDP’yle yapılan anayasa çalışması iddiası üzerine ben bekliyordum ki Meral Hanım her zamanki gibi espri yapsın ama mizah yerine Ümit Özdağ’ı partiden ihraç etmeyi tercih etti!

Bu köşe yazısını aşağıdaki linke tıklayarak sesli bir şekilde dinleyebilirsiniz

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kemal Kılıçdaroğlu efsanesi beni ağlattı! 19 Mayıs 2021 | 1.179 Okunma Babacan’ın ihanet itirafını dazlak şaşkınlığıyla karşılamak! 12 Mayıs 2021 | 1.603 Okunma Cumhurbaşkanı adaylarını gördünüz mü, hepsi de birbirinden komik! 10 Mayıs 2021 | 4.138 Okunma Ekrem İmamoğlu’nu uzaylılar kaçıracakmış! 07 Mayıs 2021 | 637 Okunma Kılıçdaroğlu’na yapılanlar artık ayıp olmaya başladı! 05 Mayıs 2021 | 3.551 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum