Kıyametlerine koşuyorlar!

Suriye başta, Orta-Doğu'daki yaşananların arka planında dünyadaki sayıları hızla çoğalıp 500 milyon sınırını aşan Evangelik(mücahit) Hristiyanlar ile Siyonist Yahudilerin Armagedon(melheme-i kübra)...

Suriye başta, Orta-Doğu'daki yaşananların arka planında dünyadaki sayıları hızla çoğalıp 500 milyon sınırını aşan Evangelik(mücahit) Hristiyanlar ile Siyonist Yahudilerin Armagedon(melheme-i kübra) inancı yatıyor.

Evangelikler ve siyonistler, bu batıl, ezoterik inançları gereği kıyametten önceki büyük savaşı zorluyorlar. Güya vadedilmiş, Arz-ı Mev’ud’un topraklarını, Fırat-Nil arasını Yahudiler için boşaltmayı hedefliyorlar.

Suriye'den göçü bu nedenle zorluyor, yönlendiriyorlar.

Bize masal ve hurafe gibi gelen bu inancın, alıcısı, Hristiyan-Siyonist dünyada ne yazık ki, hadsiz derecede fazla.

Bize saçma gelse de, koskoca ABD politikalarını bu sapık, batıl Evangelik inanca göre dizayn ediyor. Evangelikler ABD politikalarında çok etkililer.

İsrail-ABD dayanışmasının temelinde bu inanç yatıyor. Oğul Bush bu inancın fanatik müridi idi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Lübnan-I 02 Eylül 2018 | 4.791 Okunma Bugünleri de gördük! 19 Ağustos 2018 | 225 Okunma Yeşil Elma-Kekik-Tarçın 12 Ağustos 2018 | 2.396 Okunma Brunson, neden Türkiye’de? 05 Ağustos 2018 | 2.439 Okunma Başörtüsüz Evliya 29 Temmuz 2018 | 511 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar