Türkiye’yi Kudüs’e çağırıyorlar!

Odatv' nin Yahudi Yazarı Rafael Sadi, Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bahsederken; "Sözümona Türkiye Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan”; bir İsrail Milletvekilinden bahsederken ise "Sayın Yehuda Glick..."...

Odatv' nin Yahudi Yazarı Rafael Sadi, Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bahsederken; "Sözümona Türkiye Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan”; bir İsrail Milletvekilinden bahsederken ise "Sayın Yehuda Glick..." ifadesini kullanıyor.

Türkiye'nin Cumhurbaşkanı için "sözümona" ifadesini saygısızca, pervasızca, cüretkârca kullanan Rafael ve Odatv bir de utanmadan Türkiye'de basın özgürlüğü olmadığı tezini yürütüyorlar.

“Sözümona” tabiri hakaret amaçlı kullanılır. Sözümona öğretmen, sözümona bakkal, sözümona doktor dediğinizde o kişilere hakaret etmiş olursunuz.

"Sözümona" kelimesi Erdoğan'a olduğu kadar, Erdoğan'ı o makama getiren Türk milletine ağır bir hakarettir.

Türk Milletinin oyları "sözümona" değildir!

Siyonistlerin dilleri çok uzadı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Lübnan-I 02 Eylül 2018 | 4.790 Okunma Bugünleri de gördük! 19 Ağustos 2018 | 220 Okunma Yeşil Elma-Kekik-Tarçın 12 Ağustos 2018 | 2.394 Okunma Brunson, neden Türkiye’de? 05 Ağustos 2018 | 2.437 Okunma Başörtüsüz Evliya 29 Temmuz 2018 | 511 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar