Yapılanların bedelini ödeme kültürü

Geçen yazımda mizaha kaçıp ebegümecinin faydalarını yazdım diye kimileri rahatlamış duyduğuma göre. “Oh artık diğer yazarlar gibi eften püften yazılar yazacak Cem Küçük” diye sevindirik...

Geçen yazımda mizaha kaçıp ebegümecinin faydalarını yazdım diye kimileri rahatlamış duyduğuma göre. “Oh artık diğer yazarlar gibi eften püften yazılar yazacak Cem Küçük” diye sevindirik olmuşlar. Hiç merak etmeyin sayın okurlarım. Ben tek kişi kalsam da aslanlar gibi mücadeleye devam edeceğim. Bu ülkede yapılanlar, yapanın yaptığının yanına kazanç kalmayacak. Şunu herkes kafasına yazmalı: Türkiye’de yaşayan hiç kimsenin bu milletin millî ve manevi değerlerine hakaret etme ve aşağılama hakkı yoktur. Bu suçu işlemeye kalkan hem hukuken hem ahlaken bedelini öder. Çünkü Türk milleti şerefli ve namuslu bir millettir. Cezmi Ersöz denen "medeni ölü" tipin Hakan Gence denen "tuhaf muhabir"e verdiği röportaj tam bu türden bir iştir.
Hürriyet gazetesi, bu milletin ahlak ve namus değerlerini ayaklar altına alan bu işin bedelini ödetmelidir. Hem Hakan Gence hem de Çınar Oskay bu işten birinci dereceden sorumludur. Sayın Vahap Munyar bu millet size değer veriyor. O konuma getiriyor. Ama eşini başka bir erkeğe pazarlamanın övüldüğü bu şerefsizliği yapan Çınar Oskayları korursan insanlar bunu başka türlü yorumlar! Sayın Demirören CEO’su bu millet sizi yerli ve millî bir adam olarak biliyor ama gereken yapılmazsa, insanlar sizin için yerli ve millî bir adam değil diye konuşulur. O zaman “eşini başka erkeğe pazarlamanın övüldüğü” bu işin sorumluları Hürriyet’i yönetenler tarafından korunuyor diye anlaşılır.
Ayrıca Sayın Demirören CEO’su, siz Demirören Ailesi’nin itibarını korumakla da görevlisiniz. FETÖ’ye yardım ve yataklıktan 2 yıl 6 ay hapis cezası almış Kadri Gürsel denen mücrim yeni çıkan kitabında hem Rahmetli Erdoğan Demirören’e hem de Sayın Yıldırım Demirören’e ağız dolusu hakaretler ediyor ve aleni iftiralar atıyor. Primitif intikam dürtüleriyle Demirören Ailesi’ne saldırıyor Kadri Gürsel. Bir Demirören çalışanı olan İsmail Saymaz ise bu kitabın PR’ını yapıyor Twitter hesabından.
Türk milletinden beş gündür yüzlerce telefon aldım. Hürriyet gazetesine çok tepkili insanlarımız. Mağden ve Cezmi Ersöz skandalı yüzünden. Sayın Vahap Munyar, gazetenizde yapılabilecek en iğrenç şey yapıldı ve eşini değiştirme ahlaksızlığı, “Eğitim seviyesi yüksek insanlar bunu yapar” diyerek övüldü. Türk milleti asla bunu affetmez. Bu onursuzluğu yaptıran Mehmet Yakup Yılmaz’ın yeğeni olmak dışında bir yeteneği olmayan Çınar Oskay denen tip. Bu kepazelikten ötürü hiçbir özür de dilemeyecek kadar yüzsüz bir adam.
Cumhurbaşkanımıza hakaretten yargılanan bir diğer "medeni ölü" Perihan Mağden’i de mezarından kaldıran yine Hürriyet gazetesi. Yaşayıp yaşamadığı belli olmayan Mağden, Cumhurbaşkanımıza “vahşi hayvan” diyerek hakaret etti. Ayrıca 17-25 Aralık FETÖ darbesinin en net destekçilerinden biri bu kadın. Vahap Munyar ve Sayın CEO bu duruma ne diyorsunuz? Aynı gün Hürriyet gazetesinde hem eş değiştirme övüldü hem de Cumhurbaşkanımıza “vahşi hayvan” diye küfreden Mağden’in yazısı manşete çekildi, farkında mısınız?
Hürriyet yazarı Ahmet Hakan bile Ersöz ve Mağden rezaletini görmüş ve kendi gazetesiyle ters manuel yaparak dalga geçiyor. “Ölü Ozanlar Derneği” filmini çok severim diye ironi yaparak Mağden ve Ersöz skandalı için Çınar Oskay’a iğneyi batırıyor. Medeni ölü tipleri mezardan kaldırdın diye benim üslubumu da kendine transfer ederek Hürriyet Pazar’ı yerden yere vuruyor. Ahmet Hakan bile görmüş bu kepazeliği. Vahap Munyar ve CEO siz görmüyor musunuz? Ben eğriye eğri doğruya doğru derim. Helal olsun Ahmet Hakan. Aferin.
Sözün özü: Hürriyet gazetesi Türk milletinin manevi değerlerine savaş açan iki büyük skandala imza atmıştır. Sorumlusu bellidir. İsmail Saymaz ise Demirören Ailesi’ne hakaret eden FETÖ’ye yardım ve yataklıktan hükümlü Kadri Gürsel’i övmüştür. Bu hakaretleri bildiği hâlde övmüştür. Bu ülkede artık herkes yaptığının bedelini ödeyebilmelidir.
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Son düzlüğe girerken... 25 Mart 2024 | 3.214 Okunma Gelir dağılımı zenginle fakir arasındaki uçurumu açıyor 31 Ocak 2024 | 21 Okunma AK Parti ve yerel seçimde dikkat edilmesi gerekenler  08 Ocak 2024 | 19 Okunma MOSSAD Amerika’yı Epstein’le mi vurdu?  05 Ocak 2024 | 1.301 Okunma Orta Doğu’da istihbarat üstünlüğü MOSSAD’dan MİT’e geçti 03 Ocak 2024 | 1.642 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar