TMSF şirketleri borsaya açılsın

İki gün önceki “TMSF küçük ortakların haklarını koruyacaktır” yazım çok ses getirdi. Devletin ve milletin yanında yer alan insanları ne devletimiz ne de TMSF yarı yolda bırakır.

Burada bir diğer önemli konu da TMSF bünyesindeki şirketlerin borsaya açılması. Önce Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin’e de bir teşekkür etmek isterim. Boydak Holding'in adının Erciyes Anadolu olarak değiştirilmesinde onun da payı var. İsim değişikliğine onay vermeyeceğini söyleyen şahsa, “Senden onay isteyen kim?” diyerek ağzının payını vermişti.
Alpaslan Baki Ertekin geçen yıl nisan ayında Erciyes Anadolu bünyesindeki bazı şirketlerin halka arz edileceğini söylemişti. Bu çok yerinde bir karar. Şirketleri halka arz etmek çok akıllıca bir iş.
TMSF bunu yaptığında da önemli bir iş başarmış olacak.
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Son düzlüğe girerken... 25 Mart 2024 | 3.235 Okunma Gelir dağılımı zenginle fakir arasındaki uçurumu açıyor 31 Ocak 2024 | 23 Okunma AK Parti ve yerel seçimde dikkat edilmesi gerekenler  08 Ocak 2024 | 21 Okunma MOSSAD Amerika’yı Epstein’le mi vurdu?  05 Ocak 2024 | 1.306 Okunma Orta Doğu’da istihbarat üstünlüğü MOSSAD’dan MİT’e geçti 03 Ocak 2024 | 1.644 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar