TMSF küçük ortakların haklarını koruyacaktır

15 Temmuz darbe girişiminden sonra FETÖ’cü iş adamlarının belli başlı mallarına haklı olarak el konuldu. Bazı iş adamlarının malları yargı eliyle iade edildi. El konulan şirketlerin yönetimleri TMSF’ye devredildi.

TMSF Kaynak Holding’den Boydaklara (artık Erciyes Anadolu), İpek Koza’dan Aynes’e kadar yüzlerce şirketi şu an yönetiyor. TMSF’nin de işi kolay değil. Elinden geleni yaptığına şahidiz.
Başta TMSF Başkanı Muhittin Gülal olmak üzere TMSF yönetimi de FETÖ’cü trollerin hedefindeler. Her gün fake hesaplarla saldırıya uğruyorlar. Devlet ve millet adına çalışan insanların FETÖ tarafından saldırıya uğraması kaderin bir tezahürü oldu.
Burada altının çizilmesi gereken bir husus daha var: Bu FETÖ’cü şirketlerin yönetiminde yer alan herkes FETÖ’cü değil. Küçük ortaklar da var.
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Son düzlüğe girerken... 25 Mart 2024 | 3.239 Okunma Gelir dağılımı zenginle fakir arasındaki uçurumu açıyor 31 Ocak 2024 | 23 Okunma AK Parti ve yerel seçimde dikkat edilmesi gerekenler  08 Ocak 2024 | 21 Okunma MOSSAD Amerika’yı Epstein’le mi vurdu?  05 Ocak 2024 | 1.307 Okunma Orta Doğu’da istihbarat üstünlüğü MOSSAD’dan MİT’e geçti 03 Ocak 2024 | 1.644 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar