Neden bu kadar rahatız?

Hem gazete yazılarımızda hem Medya Kritik’te hem de diğer programlarımızda kimseyi ayırmadan eleştirebiliyoruz. Millî Güvenlik, ülkemizin hassas çıkarları, terör vb. konular hariç eğriye...

Hem gazete yazılarımızda hem Medya Kritik’te hem de diğer programlarımızda kimseyi ayırmadan eleştirebiliyoruz. Millî Güvenlik, ülkemizin hassas çıkarları, terör vb. konular hariç eğriye eğri doğruya doğru diyoruz. Bana ve Fuat Uğur’a nasıl bu kadar rahat olduğumuz sürekli soruluyor. Anlatayım.
31 Mart seçimleri sonrası kritiklerimiz oldu. Özellikle şahsım Anadolu Ajansı’nın seçim gecesi veri girişini durdurmasını sert bir dille eleştirdim. Çünkü devletin kurumu kendisinin parti aparatı gibi algılanmasına vesile olmuştu. AK Parti’nin Ankara dâhil bazı illerde aday tercihlerinde yanlış yaptığını kasım-aralık ayında ifade ettik.
Hatta CHP’nin Ankara adayı Mansur Yavaş olduğunda karşısına güçlü aday çıksın dedik ama sonuç ortada. Kendi memleketim olan Giresun’un Eynesil ilçesinde AK Parti adayının yanlış olduğunu, seçimin çantada keklik görülmemesi gerektiğini ifade ettim. İlgili herkese durumu belgelerle anlattım. Sonuç CHP Eynesil’de rüyasında göremeyeceği oyu aldı ve belediyeyi kazandı. Seçimlerden sonra eleştirmek, şöyle olmasa böyle olurdu demek kolay. Önemli olan bir şeyi önceden cesaretle söyleyebilmek.
Bunlar seçimle ilgili olanlar. Gelelim diğer meselelere. Ben, Fuat Uğur, Türkiye gazetesi, TGRT, Aydın Doğan’la kavga ederken herkes hindi gibi sağa sola bakıyordu. Bizim taraftan kimse oralı olmadı. Hatta Doğan Medyası elemanlarıyla ahbaplık edenler vardı. Derken Aydın Doğan tarih oldu. Şu an ne yaptığını merak eden tek bir kişi bile yok.
Sözcü’yle kavgamız oldu. Bizim taraf köşe yazıları bırakın topa girmeyi olayı görmediler bile. Kaldı ki biz ilk iddianamenin kötü olduğunu açık açık yazabildik, konuşabildik. Dürüst bir hakem gibi gördüğümüzü çaldık. Bazı arkadaşlar köşelerinde Uğur Dündar’ı övebildi. Şu an 50’ye yakın davayla karşı karşıyayız. Ama önemli değil. Bedel ödemek gerekirse öderiz.
Başta Sayın Başkanımız Erdoğan’a, Hakan Fidan’a, Berat Albayrak’a, Süleyman Soylu’ya, Hulusi Akar’a hayasızca saldıran Odatv’yle kavga ettik. Eleştirdik. Karşı gazetelerindeki tutumlarını, FETÖ’yle iş birliklerini kanıtlarıyla yazdık. Bazı arkadaşlar Odatv elemanlarıyla al gülüm ver gülüm havasındalar. Çünkü bazı arkadaşların Odatv’den ödü kopuyor.
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Son düzlüğe girerken... 25 Mart 2024 | 3.235 Okunma Gelir dağılımı zenginle fakir arasındaki uçurumu açıyor 31 Ocak 2024 | 23 Okunma AK Parti ve yerel seçimde dikkat edilmesi gerekenler  08 Ocak 2024 | 21 Okunma MOSSAD Amerika’yı Epstein’le mi vurdu?  05 Ocak 2024 | 1.306 Okunma Orta Doğu’da istihbarat üstünlüğü MOSSAD’dan MİT’e geçti 03 Ocak 2024 | 1.644 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar