Muhaliflerin Fuat Avni'den sonra Ankara Kuşu'yla imtihanı

17-25 Aralık'ın en hararetli günleriydi. FETÖ'cüler kılıktan kılığa giriyorlardı. Her gün farklı hesaplardan seçilmiş meşru hükümeti devirmek için var güçleriyle saldırıyorlardı.

Muhaliflerin de ondan kalır yanları yoktu. O zamanlar Fuat Avni diye bir FETÖ hesabı türemişti. Kendi militanlarını canlı tutmak için her gün twit atardı. "Ensenizdeyim", "Yakında göreceksiniz", "Bahar geliyor" türü mesajlar atardı. Attığı twitler binlerce kez paylaşılıyordu. Muhalifler de bunlara kanıyor, hükümet gidici diye düşünüyorlardı.
İşler istedikleri gibi gitmedi ve FETÖ 15 Temmuz'dan sonra tarihin çöplüğüne gitti. Fuat Avni mazide bir virüs olarak yerini aldı. Gel zaman git zaman devreye Ankara Kuşu diye bir başka hesap girdi. Kendine gizem katan Ankara Kuşu FETÖ'cülerin yönettiği bir hesap. Hükümete yakın kim varsa, bakan, milletvekili, belediye başkanı herkese iftira atmasıyla meşhur bu hesabı yöneten Oktay Yaşar gözaltına alındı.
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Son düzlüğe girerken... 25 Mart 2024 | 3.216 Okunma Gelir dağılımı zenginle fakir arasındaki uçurumu açıyor 31 Ocak 2024 | 21 Okunma AK Parti ve yerel seçimde dikkat edilmesi gerekenler  08 Ocak 2024 | 19 Okunma MOSSAD Amerika’yı Epstein’le mi vurdu?  05 Ocak 2024 | 1.301 Okunma Orta Doğu’da istihbarat üstünlüğü MOSSAD’dan MİT’e geçti 03 Ocak 2024 | 1.642 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar