Medya ve sanat dünyasında bedel ödeme kültürü oturacak

Geçen yazımda da ifade ettiğim gibi bu ülkede bedel ödeme kültürünü kesinlikle oturtacağız. Türkiye olarak başka çaremiz yoktur. Cezasızlık kültürü bir ülkenin ruhunu ve ahlakını çürütür...

Türk milleti olarak bu riskle karşı karşıyayız. Maneviyatımızın topluca çürümesini getiriyor bedel ödeme kültüründen yoksun olmamız. Bedel ödemeden kastım da “hükûmet muhalifliği yapıp hükûmete yakın kanallarda iş yapmamaktır.”
Gençlerimiz, kaypak tiplerin her şartta kazançlı çıktığını gördükçe mert ve yiğit olmaya değil düzenbaz ve madrabaz olmaya özeniyor.
Özellikle Türk medya ve sanat dünyasında tam anlamıyla madrabazlık ve sahtekârlık düzeni geçerli. Köşe yazarları dünyası ise çok daha rezil durumda. Milletimiz bu yüzden medyadan ve köşe yazarlarından da tiksinir hâle geldi. Bu ülkede herkes her işi yapabilir ama o yaptığı işin bedeli neyse ödeyecek. Kazanacaksa kazanacak, kaybedecekse kaybedecek. Ama her şartta "dansözlük yöntemi"yle kazanmak diye bir rezalet artık bu topraklarda olmayacak.
Bu ülkenin tüm sanatçılarına ve gazetecilerine bunu Türk milleti öğretecek. Diyelim GS-FB maçına bahis oynuyorsunuz. GS kazanacak diye kupon yaptınız ama FB kazansa da yine parayı siz kazanıyorsunuz. İşte aslında medyada Ahmet Hakan’ların, Fatih Altaylı’ların yapmaya kalktığı da budur, ama göreceksiniz bu sefer yapamayacaklar. 23 Haziran süreci bu açıdan çok hayırlı oldu. Artık hem millet hem hükûmet uyandı.
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Son düzlüğe girerken... 25 Mart 2024 | 3.216 Okunma Gelir dağılımı zenginle fakir arasındaki uçurumu açıyor 31 Ocak 2024 | 21 Okunma AK Parti ve yerel seçimde dikkat edilmesi gerekenler  08 Ocak 2024 | 19 Okunma MOSSAD Amerika’yı Epstein’le mi vurdu?  05 Ocak 2024 | 1.301 Okunma Orta Doğu’da istihbarat üstünlüğü MOSSAD’dan MİT’e geçti 03 Ocak 2024 | 1.642 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar