Kamyon duvara nasıl çarptı?

Çok üzgünüm ama yaşanan bu hezimet sürpriz mi derseniz, hayır değil. Maalesef her şey göstere göstere oldu. Bu kamyon duvara göz göre göre çarptı.

31 Mayıs 2019 tarihinde bu köşede aydın mesuliyetimin gereğini yerine getirerek, “23 Haziran sürecinde akıl yoluna dönmeliyiz” diye bir yazı yazdım. Lütfen herkes o yazımı yeniden okusun. Aslında görünen köy kılavuz istemiyordu. Hem AK Parti hem de bizim taraf medyası akıl yoluna dönmedik ve kör gözlerle milletle inatlaşmaya devam ederek 23 Haziran hezimetini yaşadık.
O yazıda işaret ettiğim gülünç ve zekâsız kara propaganda yöntemlerine tam gaz devam edildi. Başkan Erdoğan’ın oyunu arttıran Gülenist ve Kemalist medyanın “diploma” haberlerinin bir kopyasını da hiç çekinmeden bizim taraf medyası yaptı ve Ekrem İmamoğlu’nun ekmeğine yağ sürüldü. Geçmişte önce askerî vesayet medyası, sonra FETÖ medyasının yaptığına benzer akılsızlıkta kara propaganda yayınlarının ters tepeceğini hep yazdım ama bu gerçeklere kulak kabartan olmadı. Bu süreçte bizim taraf medyası mahalle kavgalarında eline ne geçirirse karşı tarafa atan bir çocuk amatörlüğündeydi ve netice hezimet oldu...
Şu gerçeği hepimiz dürüstçe itiraf etmeliyiz ki, 23 Haziran sürecinde bizim taraf medyası tamamen Ekrem İmamoğlu’nun ekmeğine yağ sürdü. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Son düzlüğe girerken... 25 Mart 2024 | 3.235 Okunma Gelir dağılımı zenginle fakir arasındaki uçurumu açıyor 31 Ocak 2024 | 23 Okunma AK Parti ve yerel seçimde dikkat edilmesi gerekenler  08 Ocak 2024 | 21 Okunma MOSSAD Amerika’yı Epstein’le mi vurdu?  05 Ocak 2024 | 1.306 Okunma Orta Doğu’da istihbarat üstünlüğü MOSSAD’dan MİT’e geçti 03 Ocak 2024 | 1.644 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar