Jeffrey Epstein üzerinden üstü örtülen gerçekler

Amerika’da son bir aydır en çok konuşulan konu iş adamı Jeffrey Epstein ve adının karıştığı skandallar zinciri. Epstein zengin bir işadamı. Uçakları, arabaları, fonları vb. vardı. . Ortaya çıkan gerçeklere göre uçağına dünyanın birçok yerinden yaşı reşit olmayan kızları alıyordu

Epstein’in zengin arkadaşları bu kızları istismar ediyordu. En son hapishanede intihar etti.
Yazarken bile mide bulandırıcı. Epstein’in bunu yaptığını Amerika’da her varlıklı ve ünlü insan biliyordu. Bill Clinton’dan ünlü bilim insanı Steve Pinker’a, Prens Andrew’dan daha birçok ünlü, Epstein’le seyahat etmiş ve cinsel istismar suçları işlemişlerdi. Geçmişte de benzer bir suçu olan Epstein mahkemeyle anlaşmış ve az bir cezayla kurtulmuştu.
Amerikan medyasında yazılanlara göre Epstein’in elinde kara bir kitap vardı ve o kitapta müşterilerinin listesi vardı. O küçük kız çocuklarını göz göre göre istismar etmişlerdi. Zamanında istismara uğrayan kızlar şimdi seslerini yükseltiyorlar.
Her şeyin açığa çıkması gerektiği bir zamanda Jeffrey Epstein cezaevinde intihar etti. O listedeki önemli isimler ortaya çıkmasın diye öldürüldüğü de kuvvetle muhtemel. Benim görüşüm de öldürüldüğü yönünde. Şimdi özgür ve adaletin tam hâkim olduğunu söyleyen Amerika, Epstein’in müşterilerini neden açıklamıyor?
Medya madem büyük güç, neden olayın üstüne gitmiyor? Epstein başka ülke vatandaşı olsa ve intihar etse Amerika neler söylerdi. Herkes şimdi suspus. Epstein bu işleri tek başına yapmadı. Ona yardım edenler de vardı.
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Son düzlüğe girerken... 25 Mart 2024 | 3.224 Okunma Gelir dağılımı zenginle fakir arasındaki uçurumu açıyor 31 Ocak 2024 | 22 Okunma AK Parti ve yerel seçimde dikkat edilmesi gerekenler  08 Ocak 2024 | 20 Okunma MOSSAD Amerika’yı Epstein’le mi vurdu?  05 Ocak 2024 | 1.302 Okunma Orta Doğu’da istihbarat üstünlüğü MOSSAD’dan MİT’e geçti 03 Ocak 2024 | 1.642 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar