“Halil Sezai Cihangir’i Fethetti”

Halil Sezai de Ozan Güven de paranın iki yüzü gibiler. Hepsinin foyası ortaya çıkıyor. İncir Reçeli de boşmuş, İsyan diye bağırmak da.

Gezi’nin en hararetli günleriydi. AK Parti’yi ve Erdoğan’ı devireceklerine inanmışlardı. Az daha direnirlerse bu iş tamamdı. Biraz dişlerini sıkarlarsa başaracaklardı. “Allah’ım devrim oluyor” diye mutluluk naraları atıyorlardı. 

Sanatçılar da soluğu Gezi Parkı'nda almışlardı. Halit Ergenç’ten Selçuk Yöntem’e, Edip Akbayram’dan Barış Atay’a hepsi oradaydı. İçlerinde biri daha vardı: Halil Sezai. "Çapulcu" olmaktan o da gurur duyuyordu. Gezi’ye destek veren ön saflarda yer etmiş biriydi. 

13 Haziran 2013’te Cihangir’e gelmişti. Ertesi gün gazeteler Halil Sezai övgüsünden geçilmiyordu. Aman Allahım, gazeteler Halil Sezai diyor başka da bir şey demiyordu. 14 Haziran tarihli gazete ve internet sitelerinde hep şu haber dolaşıyordu: 

“Ünlü şarkıcı Halil Sezai Paracıkoğlu, önceki akşam Cihangir'deydi. Sezai, hayranlarının sevgi seliyle karşılaştı. Kimseyi kırmadan her hayranıyla hatıra fotoğrafı çektiren ünlü şarkıcı, mütevazı tavrıyla yine takdir kazandı.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Son düzlüğe girerken... 25 Mart 2024 | 3.235 Okunma Gelir dağılımı zenginle fakir arasındaki uçurumu açıyor 31 Ocak 2024 | 23 Okunma AK Parti ve yerel seçimde dikkat edilmesi gerekenler  08 Ocak 2024 | 21 Okunma MOSSAD Amerika’yı Epstein’le mi vurdu?  05 Ocak 2024 | 1.306 Okunma Orta Doğu’da istihbarat üstünlüğü MOSSAD’dan MİT’e geçti 03 Ocak 2024 | 1.644 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum