FETÖ’nün kararttığı hayatlara bir örnek

FETÖ Türk tarihinin gördüğü en alçak örgüt. Yaptığı kötülüklerin benzerini yapan çok az örgüt var. Kararttığı hayatların haddi hesabı yok. Geçen hafta medyaya düşen bir haber tam da bunun bir örneğiydi.

İnsan okurken içi burkuluyor. İçimizdeki öfkeyi FETÖ’ye karşı diri tutmamızın vesile olması gereken bir hikâye bu. 
İzmir, Sağlık Bilimleri Üniversitesi İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesinde asistan doktor olarak görev yapan Tayfun Özcana geçen hafta evinde ölü bulundu. Yapılan incelemeler sonucunda Dr. Tayfun Özcana’nın FETÖ mağduru olduğu ve terör örgütü tarafından psikolojisinin bozulmasından dolayı canına kıydığı söylendi. 
Kendisinden haber alınamayınca arkadaşları polise haber veriyor. Dr. Özcana'nın evine giden polisler çilingir yardımıyla evin kapısını açtı. Canına kıyan doktorun bedeni ipte asılı bulundu. Bir insanın intihar etmesi çok acı bir durum. İntihara sürükleyen faktörleri iyi bilmek gerekir. 
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Son düzlüğe girerken... 25 Mart 2024 | 3.239 Okunma Gelir dağılımı zenginle fakir arasındaki uçurumu açıyor 31 Ocak 2024 | 23 Okunma AK Parti ve yerel seçimde dikkat edilmesi gerekenler  08 Ocak 2024 | 21 Okunma MOSSAD Amerika’yı Epstein’le mi vurdu?  05 Ocak 2024 | 1.307 Okunma Orta Doğu’da istihbarat üstünlüğü MOSSAD’dan MİT’e geçti 03 Ocak 2024 | 1.645 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar