FETÖ’de mülkiyet meselesi

4,5 sene oldu. Kayyum atanan FETÖ şirketlerinde FETÖ’yle ilgisi olmayan bu küçük ortaklar sıkıntılı durumlarda. Hiçbir ödeme alamıyorlar. Ben bu konuda TMSF’deki yetkililerle görüştüm. Onlar da ödeme olması için bir yasa çıkması gerekiyor dediler.

Fuat Uğur Türkiye gazetesinde geçen salı günü “Yeni Reform Paketindeki Skandal Maddeler” başlıklı bir yazı yazdı. Yazısının bir yerinde şöyle diyordu:

“İlk başta ve en önemlisi şu: Terör veya kara paranın aklanması gibi suçlar kapsamında şirketin tüm yönetimine değil, sadece ilgili şahısların hisselerine kayyum atanması.

Anlamadınızsa anlatayım.

Şöyle düşünün: Terör örgütü PKK’yı finanse eden kripto iş adamları bir şirket kuruyorlar. Bu, devlet tarafından tespit ediliyor ve el konularak kayyum atanıyor. Şirketin PKK ile organik bağlantısı olduğu düşünülen ortaklarının hisselerine kayyum atanacak ama diğerlerinin hissesi olduğu gibi kalacak...”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Son düzlüğe girerken... 25 Mart 2024 | 3.239 Okunma Gelir dağılımı zenginle fakir arasındaki uçurumu açıyor 31 Ocak 2024 | 23 Okunma AK Parti ve yerel seçimde dikkat edilmesi gerekenler  08 Ocak 2024 | 21 Okunma MOSSAD Amerika’yı Epstein’le mi vurdu?  05 Ocak 2024 | 1.307 Okunma Orta Doğu’da istihbarat üstünlüğü MOSSAD’dan MİT’e geçti 03 Ocak 2024 | 1.645 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar