FETÖ ile savaşan savcılarımızın arkasında Türk milleti var

Sevgili okurlarım şu an Türkiye Cumhuriyeti olarak dört ayrı cephede vatan savunması veriyoruz. Hem dış düşmanlarımız hem de bu düşmanların içerideki iş birlikçisi olan vatan hainleri sistematik kara...

Sevgili okurlarım şu an Türkiye Cumhuriyeti olarak dört ayrı cephede vatan savunması veriyoruz. Hem dış düşmanlarımız hem de bu düşmanların içerideki iş birlikçisi olan vatan hainleri sistematik kara propagandalarla vatan savunması yapan DEVLET ve millet güçlerini parçalamaya çalışıyorlar. Bu kara propaganda çetesinin başında da şu an FETÖ’nün gizli yayın organı olmakla yargılanan Sözcü gelmektedir.
Savcılığımızın tespitine göre FETÖ karşıtı gibi gözüken ama özellikle Gezi olayları ve 17-25 Aralık darbe teşebbüsünden itibaren FETÖ ile ortaklığı açık olan bir FETÖ müsveddesidir bu gazete. Sayın Cumhuriyet Savcımız Asım Ekren de bu konuda yüzlerce kanıt ortaya koymuştur. Nasıl ki FETÖ düşmanı gözüken Türk Solu dergisinin FETÖ’nün gizli yayın organı olduğu artık kanıtlanıp herkesçe kabul ediliyorsa Sözcü gazetesinin durumu da öyle olacaktır. Göreceksiniz gerçek Atatürkçü vatandaşlarımız da zamanla Sözcü’nün hakiki yüzünü anlayacak ve tiksineceklerdir.
Zaten gerçek Atatürkçüler Burak Akbay’ın emperyalistlere sığınmasını asla kabul etmiyorlar ve bu konuda Sözcü’ye tepki duyuyorlar. Hem Sözcü’nün yazarları hem de Sözcü’nün avukatı İsmail Yılmaz gibi isimler FETÖ militanı ağzıyla Sayın Cumhuriyet Savcımız Asım Ekren’e saldırmaktadır. Bu yapılan açık bir suçtur.
FETÖ’ye karşı kahramanca mücadele eden Asım Ekren gibi savcılarımızın ve hâkimlerimizin arkasında Türk milleti vardır.  Uğur Dündar “FETÖ’cü olmamakla beraber FETÖ’ye yardım ve yataklık ettiği” gerekçesiyle kendisi hakkında soruşturma olduğunu yazan Nazif Karaman ve bu soruşturmayla ilgili ifade verdiğini haber yapan Dilek Yaman hakkında şikâyette bulunmuş. Yani basın özgürlüğü diye bağıranlar, basın işini yaptığı için kıskaca almak istiyorlar. Bir de bunlar yalandan basın özgürlüğü muhabbeti yapıyorlar. Şu bilinmelidir ki yerli ve millî medya, Asım Ekren gibi FETÖ ile savaşan savcılarımızın ve hâkimlerimizin tüm yaptıklarını ve yapacaklarını bundan böyle tavizsiz destekleyecektir. Artık merhamet göstermek yok çünkü Türk milleti merhametten maraz doğduğunu bir kez daha anlamıştır.
 
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Son düzlüğe girerken... 25 Mart 2024 | 3.235 Okunma Gelir dağılımı zenginle fakir arasındaki uçurumu açıyor 31 Ocak 2024 | 23 Okunma AK Parti ve yerel seçimde dikkat edilmesi gerekenler  08 Ocak 2024 | 21 Okunma MOSSAD Amerika’yı Epstein’le mi vurdu?  05 Ocak 2024 | 1.306 Okunma Orta Doğu’da istihbarat üstünlüğü MOSSAD’dan MİT’e geçti 03 Ocak 2024 | 1.644 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar