CHP, 17/25 Aralık’taki FETÖ argümanlarının aynısını kullanıyor

Kemal Kılıçdaroğlu’nun her sözü bir skandal. Geçen gün bürokrasiyi ağır tehdit ettiği sözler yenilir yutulur cinsten değil: “Saray'ın baskısına boyun eğerek kanun dışına...

Kemal Kılıçdaroğlu’nun her sözü bir skandal. Geçen gün bürokrasiyi ağır tehdit ettiği sözler yenilir yutulur cinsten değil:
“Saray'ın baskısına boyun eğerek kanun dışına çıkmış o devlet memurlarına buradan seslenmek istiyorum. Kamil akla gelmeniz için Kılıçdaroğlu abinizin, amcanızın bu size son çağrısıdır. 18 Ekim Pazartesi itibarıyla bu düzenin illegal isteklerine verdiğiniz tüm desteğin sorumluluğu size de ait olmaya başlayacaktır. ‘Emir almıştım' diyerek bu kirli işlerden sıyrılamazsınız. Size kanun dışı her ne yaptırılıyorsa, pazartesi itibarıyla durun. Bu illegal, paralel sistemlerden elinizi, eteğinizi çekin.”
Cumhurbaşkanı Erdoğan da dün Afrika’ya giderken çok sert yüklendi Kemal Bey'e: “Şimdi bir de tarih veriyor. Pazartesiden sonra memurların vay hâline diyor, haydi bakalım ne yapacağını göreceğiz. Bay Kemal bu alan boş değil.”
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Son düzlüğe girerken... 25 Mart 2024 | 3.239 Okunma Gelir dağılımı zenginle fakir arasındaki uçurumu açıyor 31 Ocak 2024 | 23 Okunma AK Parti ve yerel seçimde dikkat edilmesi gerekenler  08 Ocak 2024 | 21 Okunma MOSSAD Amerika’yı Epstein’le mi vurdu?  05 Ocak 2024 | 1.307 Okunma Orta Doğu’da istihbarat üstünlüğü MOSSAD’dan MİT’e geçti 03 Ocak 2024 | 1.645 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar